Hoppa till huvudinnehåll

Systemutvecklare med docker och kubernetes kompetens!

Luleå, Piteå
2022-09-30

Vi behöver förstärka vår förvaltningsavdelning med en engagerad och driven systemutvecklare som även innehar kompetens kring kubernetes och docker.
Du kommer att jobba på vår förvaltningsavdelning som jobbar enligt Devops-metodologin där struktur och leveranskvalitet genom CI/CD och automatiska tester är ”a och o”. Ta chansen att bli en del av en organisation som värdesätter din egen utveckling och den gemensamma arbetsglädjen högt!

 

Din roll i laget?

Ditt uppdrag kommer primärt vara att jobba med förvaltning och vidareutveckling av kundunika lösningar och egna produkter. Här ingår även arbetet med Kubernetes och Docker som en del. I din roll kommer du att agera kravställare ur ett förvaltningsperspektiv och så också vid framtagande av helt nya lösningar inom IT världen i Sverige! Du kommer att arbeta tillsammans i agila-team där samverkan med kunden är av största vikt. Arbetet sker från ditt närmaste Atea kontor.

 

Vi söker dig!

Vi söker främst dig som har ett brinnande intresse av systemutveckling och gärna några års erfarenhet inom branschen. Du är prestigelös och stimuleras av att samarbeta i team där du är en god lyssnare men samtidigt inte räds att dela med dig av dina egna åsikter.

 

Vilka förkunskaper förväntar vi oss?

  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
  • Du talar/skriver flytande på både svenska och engelska då det krävs i kontakten med kunder såväl som med kollegor.
  • Erfarenhet av något/några av följande språk, plattformar, koncept eller ramverk:

 

Android, Java/Kotlin

iOS, Swift/Objective-C

Flutter, Mobil/Webb

React/React Native

GitLab CI/Travis/Circle CI/Jenkins

.NET

Infrastructure as code, ex. Terraform, ARM-templates

Python

 

Meriterande egenskaper inkluderar:

CI/CD

Testdriven utveckling

Automatiska tester

Git

Docker/Kubernetes

 

Vi lägger stor vikt vid att hitta ”rätt” person som vi tror kan passa in i vår organisation. Har du andra kompetenser än de ovanstående men ändå tror att du är rätt person för jobbet? Tveka inte att höra av dig.

 

Vill du bygga framtidens IT med oss? 

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Lars Heikkilä, Konsultchef Atea Devops, via lars.heikkila@atea.com alternativt telefonnummer 070 372 20 77. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

Luleå, Piteå
2022-09-30
Tillbaka till Karriär