Hoppa till huvudinnehåll

Konsult inom datalagringslösningar

Örebro
2022-12-20

Har du ett stort intresse för lagringslösningar och vill jobba med ett sammansvetsat team som har roligt tillsammans? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på lagringslösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 


Din roll i laget
Du kommer att jobba som konsult hos ett antal av våra kunder, oftast i en modern och utvecklande teknisk miljö. I rollen ansvarar du för att hjälpa kunden i deras it-miljö med design, implementation och förvaltning. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där du tillsammans med andra Ateakonsulter jobbar tätt tillsammans med kunden med utveckling av kundens olika plattformar. Vi jobbar mycket i projektform när uppgraderingar och nyutveckling sker i kundernas miljöer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•    Design och implementation av nya lösningar
•    Jobba med att förvalta och utveckla kunders miljöer under dess livstid
•    Projekt med uppgraderingar och nya systemimplementationer
•    Möten för att diskutera idéer om nya lösningar och förbättringsförslag, utifrån den omvärldsbevakning du får som konsult på Atea


Vad söker vi hos dig?
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi söker dig som planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. 

För att lyckas i tjänsten som konsult med fokus på datalagringslösningar bör du ha följande kunskaper:
•    Minst fyra års erfarenhet att jobba med lagringslösningar inom t.ex. Dell/EMC, NetApp, HPE med tillhörande komponenter
•    Erfarenhet av datahallar t.ex. UPS, kyla m.m. är meriterande
•    Erfarenhet av VMware är meriterande
•    Svenskt medborgarskap är ett krav utifrån flera av våra kunders verksamhet


Vårt erbjudande till dig
Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 
 

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi hoppas du vill bli en i gänget! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stenman, konsultchef, via mikael.stenman@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.


Vi ser fram emot att höra från dig!


#LI-HYBRID
 

Örebro
2022-12-20
Tillbaka till Karriär