Hoppa till huvudinnehåll

Konsultchef till Atea i Skellefteå

Skellefteå
2022-10-28

Vill du jobba som chef i världens mest hållbara it-bolag? Älskar du att bygga kundrelationer och är en affärsinriktad och kommunikativ ledare som finner lust och drivkraft i att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas, i takt med alla spännande kunduppdrag vi har på Atea? Då gillar vi samma saker! Ska vi jobba tillsammans, för att lyckas tillsammans!? 
 
Just nu söker jag en konsultchef till vårt kontor i Skellefteå. Jag erbjuder dig möjligheten att jobba i ett av Sveriges mest ansvarstagande it-bolag men vi på Atea är inte nöjda där. Vi har en 2024 plan för att nå högre höjder de närmsta åren! Du kommer jobba tillsammans med kompetenta chefskollegor som är väldigt engagerade och beslutsam i att tillsammans, bygga Sverige med IT (vår vision).  

Rollen som konsultchef  
 
Som chef hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. I rollen som konsultchef leder och coachar du en av våra lokala konsultgrupperingar. Ditt viktigaste uppdrag är att stötta och utveckla dina medarbetare, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete. 

En vardag som konsultchef innehåller kundmöten och du skapar förutsättningar för att våra konsulter ska lyckas i sina roller. I ditt dagliga arbete samverkar du ofta med konsultchefskollegor i hela landet, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. Det kräver att du är en lagspelare som hellre vinner tillsammans än på egen hand. Som konsultchef ingår du i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till mig som platschef. Du kommer bidra med all din tidigare erfarenhet som en viktig pusselbit att skapa förutsättningar för att lyfta oss på Atea i Skellefteå till nästa nivå. 

Vad söker jag hos dig? 
 
Du jobbar med dialog och information som viktiga verktyg i ditt nära ledarskap som bidrar till att medarbetare och kunder på spåret vet ”- vart är vi på väg?”. Genom att leda och motivera andraoch ha förmågan att delegera uppgifter lyckas du tillsammans med dina medarbetare att nå våra gemensamma mål. Du har tidigare erfarenhet som chef eller ledare. Du kan uppvisa hur du jobbat strukturerat med ekonomisk uppföljning av konsulttjänster och uppdrag/leveranser. Det är meriterande att du har egen erfarenhet från ledningsgruppsarbete och förmåga att sälja in konsulttjänster, löpande teamleveranser och uppdrag/projekt hos kunder. 

Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med! 

Mitt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. 

Välkommen med din ansökan! 

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Magnus Tjernström, Platschef, via magnus.tjernstrom@atea.se eller 070-372 20 33. Jag hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Skellefteå
2022-10-28
Tillbaka till Karriär