Hoppa till huvudinnehåll

Competence Area Developer inom Hybrid Platforms

Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor
2022-09-30

Nina Karlsson heter jag och är affärsområdeschef för vårt område Hybrid Platforms inom vår nationella enhet Affärsutveckling. Jag söker just nu två Competence Area Developers, kompetensansvariga, till vårt team.

Hybrid Platforms inom Atea

Ateas affärsområde Hybrid Platforms uppdrag inom Atea är att utveckla vår befintliga affär inom Datacenter, Networking och Cloud. Vi skall vara proaktiva, utforska nya teknologier, arbeta med lösningsaffärer och bygga erbjudanden för att skapa affärsnytta hos våra kunder. Oavsett var våra kunder befinner sig i sin digitala mognad ska vi kunna agera rådgivare och partner kring såväl befintlig it-infrastruktur som att stötta dem i deras transformation till cloud.

 

Teamet

Teamet idag består av sex personer med olika ansvarområden och spjutspetskompetenser. Vi har i dagsläget tre olika roller i gruppen, en Lead Architect som arbetar med omvärldsbevakning, strategi och kunddialoger kring hela vårt affärsområde. Vi har erbjudandeansvariga (Concept Managers) som står för vårt kommersiella erbjudande, omvärldsbevakning inom sitt område och som stöttar våra regionala säljare med utbildning och ibland initiala kunddialoger. Våra kompetensutvecklare (Competence Area Developers) arbetar med Ateas kompetensstrategi och driver aktiviteter som stöttar utvecklingen av våra konsulter och arkitekter.

 

Din roll

Som kompetensansvarig på Hybrid Platforms lägger du, tillsammans med dina kollegor, grunden för vår kompetensstrategi inom området. Du planerar utbildning och vidareutveckling av våra konsulter och arkitekter, driver olika samverkansforum samt stöttar och coachar konsultchefer i rekrytering och karriärvägar inom Atea.

Jag söker dig med grundförståelse för nätverk, datacenter och cloud. Du är intresserad av teknologiska trender och arbetar tillsammans med Concept Managers för att tillse att bakomliggande kompetens linjerar med våra erbjudanden. I uppdraget ingår att säkerställa att Atea som konsult- och kompetensbolag är relevant och rör sig i rätt riktning. Du stöttar regionerna och tillser att Atea har de certifieringar som är aktuella för att upprätthålla rätt partnerstatus hos våra tillverkare.

För att lyckas i rollen krävs ett proaktivt förhållningssätt, där du strukturerar och planerar ditt eget arbete utifrån givna mål, och där ditt driv och förhållningssätt har stor påverkan på det vi i slutändan presterar tillsammans.

 

Välkommen med din ansökan!
 
Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Nina Karlsson, Affärsområdeschef Hybrid Platforms via telefonnummer 072 515 38 62 alternativt nina.karlsson@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. 
Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Stockholm, Göteborg, Malmö, valfritt Ateakontor
2022-09-30
Tillbaka till Karriär