Hoppa till huvudinnehåll

Ansvarig för outsourcingkontrakt - vikariat

Stockholm, Valfritt Ateakontor
2022-08-31

På grund av en föräldraledighet behöver vi förstärka vårt team under ca 6 månader, med omgående start. Vi söker en person som vill hjälpa oss att göra skillnad i vår spännande digitaliseringsresa och se till att Atea är The Place To Be för medarbetare, kunder och partners.

Atea Digital Services är Ateas nordiska IT-organisation med cirka 200 anställda över hela koncernen med uppdraget att möjliggöra Ateas egen digitaliseringsresa. Infrastructure Managed Service (IMS) har det övergripande ansvaret för den IT-infrastruktur som möjliggör denna resa och merparten av leveransen sker genom interna och externa partnerskap. I rollen tar du ett helhetsansvar för att dessa partnerskap utvecklas och följs upp på ett strukturerat sätt tillsammans med enhetens tekniska resurser. Du rapporterar till chefen för IMS.

Vem är du

Du har troligen ett par års erfarenhet inom IT-branschen och har framgångsrikt hanterat outsourcingkontrakt. Som ansvarig för våra avtal har du förmågan att se möjligheter att utveckla samarbeten med våra leverantörer. Du är en framgångsrik förhandlare som gärna samordnar dina kollegors insatser i avtalsförhandlingar. 

Vi tror att du arbetar med ett helhetsperspektiv från kundbehov samt hanterar operativa, taktiska och strategiska perspektiv på våra samarbeten. Du får energi av att skapa en struktur kring våra avtal som möjliggör uppföljning och fortsatt utvecklingsresa. Du arbetar självständigt och tar initiativ som skapar kund- och affärsvärde. Du presenterar gärna resultatet av ditt arbete, vanligtvis på engelska eftersom vi verkar i en internationell miljö. Dina kollegor finns idag runt om i Norden och Baltikum. 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Blomquist, Director Infrastructure Managed Services, via peter.blomquist@atea.com eller Karol Vidtmann, Supplier Manager – Infrastructure Managed Service, via karol.vidtmann@atea.com.  Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm, Valfritt Ateakontor
2022-08-31
Tillbaka till Karriär