Hoppa till huvudinnehåll

Kundansvarig

Halmstad
2022-08-31

Hej!  Jag heter Pontus Lindberg och är försäljningschef för Atea i Halland. Jag söker dig som vill ta en plats i mitt team och tillsammans med oss leda våra kunder i deras digitala utveckling och ta nya marknadsandelar.

Atea är inne i en hyperintressant förändringsresa där du kommer att spela en central roll. Förutom att erbjuda våra marknadsledande standardtjänster driver vi kundernas utveckling baserat på tjänster och ledande produkter från våra partners inom områden som analytics, AI, IoT, blockchain, hyperautomation, säkerhet, m.fl. För att driva våra kunders förflyttning till molnet gör vi på Atea nu vår största kompetenssatsning någonsin, där vi på kort tid blivit en av marknadens största kompetensbaser för Azure och där vi håller på att göra samma resa med AWS. Din insats kommer att hjälpa såväl Atea som Ateas kunder i sin utvecklingsresa.

Hos mig kommer du få stort ansvar, men också stor frihet att styra din vardag från start. Mitt team idag är ett energifyllt, nyfiket, engagerat och vinnande lag. Som ledare tror jag på att vara stöttande, inspirerande och inlyssnande. Vi är sex kundansvariga och du kommer att jobba nära hela säljteamet i Halland och vi hjälps åt med coaching och mentorskap och det är fritt fram att bidra i stort som smått. Laget före jaget.

Din roll på Atea

I din roll som kundansvarig ser jag gärna att du arbetar proaktivt med försäljning av Ateas produkt- och tjänsteutbud, såsom konsult, driftstjänster, digitalisering och verksamhetsutveckling. Du kommer att jobba efter en försäljningsbudget fördelad över Ateas tre affärsområden Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Vi jobbar mycket med vår samverkansmodell med våra kunder och du förväntas föra dialoger på operativ, taktisk och strategisknivå. En förutsättning för att lyckas med detta är att använda dig av Ateas kompetenser i form av lösningsspecialister, seniorkonsulter med olika specialistområden, enterprise-/it-arkitekter och konsultchefer. Rollen innebär inte personalansvar, men jag tror att du som söker tjänsten har förmåga att samla olika kompetenser och få dem att jobba åt samma håll.

Vad söker jag hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som kundansvarig säljare ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Du förstår vilka värden som driver kunden och kan därigenom identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas förmågor. Med din tidigare arbetslivserfarenhet så bidrar du till en god insikt och förståelse av olika verksamheter. Du är verbalt välformulerad i affärsdialoger, du har lång vana av och känner dig komfortabel att driva affärer och kommunikation med C-level (CIO/CDO, CFO, CEO) hos kunden. Vi ser att du har ett genuint intresse av att skapa relationer och genom din arbetslivserfarenhet ett etablerat nätverk inom olika branscher och företag i Halland. 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa.

Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Vill du bli en del av mitt framgångsrika team?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta mig på pontus.lindberg@atea.se. Jag kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Halmstad
2022-08-31
Tillbaka till Karriär