Hoppa till huvudinnehåll

Nu bygger vi upp ett ServiceNow-team i Stockholm! Vill du vara med?

Stockholm
2022-08-31

Kollegor med ServiceNow-kompetens finns redan i Region Väst men nu är det vår tur!

Vi är i starten att bygga upp vårt egna team på Atea Stockholm. Vi söker därför dig som är lösningsarkitekt och/eller utvecklare och som vill jobba som konsult ute hos våra kunder.  Så är du redo för en ny spännande utmaning och gillar att bygga nytt, då kommer du passa som handen i handsken hos oss. Vi har kunderna och du kompetensen – låt oss bygga något storslaget tillsammans.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som lösningsarkitekt på Atea är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med design och implementation av ServiceNow. Du kommer att vara rådgivare åt våra kunder i deras utmaningar inom service management och arbeta nära kunden för att ta fram de lösningar som är bäst lämpade för kundens situation.

Som arkitekt kommer du även att säkerställa så att kundens behov landar i tekniska krav som implementeras i linje med kravuppfyllnad och kvalité.  Du blir ägare av utvecklingsarbetet och integrationslösningar samt ansvarar för att allt arbete följer standarder och håller hög kvalité.

Som ServiceNow-utvecklare arbetar du nära våra kunder tillsammans med dina kollegor i ett agilt och engagerat team. Du hjälper våra kunder på deras digitala resa genom att skapa och implementera flöden och integrationer, scripta och arbetar med stories i projekt och förvaltning.

Tillsamman bildar ni ett svårslaget team som inte bara inspirerar våra kunder utan även levererar lösningar och vidareutvecklar vårt erbjudande.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss.  Vi tror att du gillar att arbeta i team och utmanas av att bygga upp nått nytt. Du är självgående och har sinne för att hitta nya möjliga lösningar. Du uppskattar möjligheten att möta nya kunder och arbeta i en varierande vardag. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. Att dela med dig av din kunskap till både kollegor och kund är en självklarhet för dig.

För att lyckas i tjänsten inom ServiceNow bör du ha någon eller några av följande kunskaper:

  • Kompetens inom kravanalys, design och implementation av ServiceNow- plattformen
  • Förståelse och kunskap om nyckelteknologi som är relevant för ServiceNow-integrationslösningar
  • Erfarenhet av att bygga skript i ServiceNow-plattformen
  • Erfarenhet av att implementera och utveckla ServiceNow.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Arenhäll, konsultchef, via camilla.arenhall@atea.se. Jag kommer ha semester så kanske inte hör av mig förrän i augusti, dvs om det inte blir en regnig sommar Efter det hanteras ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm
2022-08-31
Tillbaka till Karriär