Hoppa till huvudinnehåll

Specialist Mitel MiVoice MX-ONE

Valfritt Ateakontor
2022-08-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som seniorkonsult och specialist med fokus på Mitel MiVoice MX-ONE på Atea Managed Services. Du kan jobba från något av våra Atea-kontor i hela Sverige.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du ansvara för att hjälpa våra kunder i deras IT-miljö med rådgivning, installation, leveranser, support och felsökning.

Ditt arbete kommer att vara från något av Ateas kontor i Sverige, men dina kunder kommer främst att vara norska. Det kommer även förekomma resor till Norge i samband med installation och leveranser. Din närmaste chef kommer finnas i Norge och så även dina kollegor men du kommer vara anställd i Atea Sverige.

Som seniorkonsult kommer du att arbeta som stöd till dina kollegor inom försäljning och teknik i Norge, samt delta i vårt 24/7 supportteam.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som seniorkonsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer.

För att lyckas i tjänsten som seniorkonsult bör du ha följande kunskaper:

  • Du har några års erfarenhet och certifierad expertis inom Mitel MiVoice MX-ONE. Har du även erfarenhet och certifiering inom andra Mitel-applikationer är det positivt.
  • God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
  • Intresserad av att vidareutvecklas i din roll
  • Är systematisk och duktig på att dokumentera.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Klaus Berge, Konsulentleder, via klaus.berge@atea.no alternativt telefonnummer +4793012665. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Valfritt Ateakontor
2022-08-31
Tillbaka till Karriär