Hoppa till huvudinnehåll

Kundansvarig säljare med fokus på offentlig sektor till Atea i Borås

Borås
2022-08-31

Brinner du för försäljning och att skapa kundnytta? Är du intresserad av it och digitalisering? Just nu söker vi på Atea i Borås dig som vill jobba i en senior roll som kundansvarig säljare med fokus på kunder i den offentliga sektorn.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Borås som består av fem kundansvariga som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av Ateas produkter och tjänster. Till din hjälp har du ditt kundteam som innefattar allt från konsulter och arkitekter till våra kvalificerade specialistsäljare. 

Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya affärsmöjligheter men även utveckla befintliga kundrelationer. För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens it-miljö för att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 
 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Försäljning av Ateas produkter och tjänster inom Boråsregionen, primärt mot stora kunder i den offentliga sektorn.
•    Skapa goda relationer och förtroende med dina kunder 
•    Utveckla, utmana och förädla relationen med kunderna för att skapa mervärde och kundnytta


Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsten passar dig som tycker om att skapa relationer och du ger ett förtroendeingivande intryck genom att vara väl insatt och leverera det du lovar. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman. Att arbeta med kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning känner du dig trygg med. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver processer framåt.

För att lyckas i tjänsten behöver du:
•    Flera års erfarenhet från säljande roller inom B2B, meriterande inom offentlig sektor
•    God vana inom Office 365 med tillhörande applikationer
•    Grundläggande kännedom om it
•    Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska 
•    B-körkort och tillgång till egen bil


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.
 

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Hedlund, Platschef, via niclas.hedlund@atea.se alternativt telefonnummer 033 177337. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under sommar- och semesterperioden kan återkoppling och svarstider bli längre än normalt och vi hoppas på överseende med det. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 
 

Borås
2022-08-31
Tillbaka till Karriär