Hoppa till huvudinnehåll

Vi bygger Sverige med it! Vill du hjälpa till?

Borlänge
2023-05-31

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och behöver bli fler!  Är du en lagspelare som vill bli en del av vårt team och vill ha möjligheten att utvecklas både i din yrkesroll och som människa? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba och utvecklas inom flera olika områden. Som medarbetare hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter genom spännande uppdrag med varierad längd, omfattning och komplexitet. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra något av våra team i Dalarna med engagerade medarbetare inom olika expertområden. Baserat på din kompetens kommer du att ha din hemvist inom något av våra affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms eller Information Management. Arbetsuppgifterna varierar stort med t.ex. projekt, driftsuppdrag, migreringar och implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Hos oss erbjuds du en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Det innebär att komplexitet och inriktning kommer att se olika ut beroende på din profil och din kompetens.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har ett affärsmässigt, problemlösande och lösningsorienterat synsätt där fokus ligger på att ta fram den bästa lösningen för kunden. Du har en positiv inställning till förändring och hos oss får du fortsätta utvecklas inom ditt område. Som medarbetare på Atea är det viktigt att skapa goda relationer och ge ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är social, lyhörd och kommunikativ med god samarbetsförmåga och du har förmågan att planera och organisera för att nå uppsatta mål. Du har en ambition i att vilja utvecklas inom ditt professionella område. För att lyckas hos oss tror vi att du behöver några års erfarenhet inom it och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Just nu söker vi dig med kompetens och erfarenhet inom något av nedanstående områden:

 • Projektledning
 • Microsoft 365 
 • Azure 
 • Linux
 • SQL
 • Nätverk
 • Server, lagring, backup
 • Virtualisering
 • Identitetshantering
 • Analytics (BI, DW, AI, IoT mm)
 • Systemutveckling
 • Informationssäkerhet
 • Intelligent Automation & RPA
 • IT-drift och support

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss får du vara med och bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Läs mer här om hur det är att jobba på Atea i Dalarna. 

Välkommen med din ansökan till någon av ovan områden! Har du frågor är du välkommen att kontakta Kristina Lind, via kristina.lind@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Men under sommar- och semesterperioden kan återkoppling och svarstider bli längre än normalt och vi hoppas på överseende med det. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Borlänge
2023-05-31