Hoppa till huvudinnehåll

Älskar du drift lika mycket som oss? Ansök enkelt utan CV

Malmö, Stockholm, Luleå, Göteborg, Umeå, Piteå, Östersund
2022-08-31

AMS, Atea Managed Services Operations ingår i Atea’s satsning OneAMS. Vi på AMS är fler än 1300 medarbetare i fem länder, vi levererar tjänster och drift inom hela spektrumet av it-tjänster till kunder i Norden och Balticum.   

Just nu söker vi på AMS Operations dig som vill jobba med drift och fortsätta utvecklas. Vårt mål är att leverera en så stabil it-infrastruktur det bara går till våra kunder. För att lyckas försöker vi alltid ligga i framkant när det kommer till teknik och teknologier. Vi har stabila processer för framtagning av nya tjänster och etablering av nya kunder.  

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. 

Din roll i laget 

Du kommer ha en roll där din uppgift blir att kontinuerligt arbetar för en stabil och långsiktig kvalité i vår tjänsteleverans. Vi arbetar dagligen med förbättringsarbeten, övervakning och andra driftrelaterade uppgifter. Du kommer ingå i en gruppering av kollegor inom olika kompetens och leveransområden utspridda över Sverige där ni samarbetar dagligen och där varje område ansvarar för sina respektive tjänster. 

Du erbjuds en roll där varje dag erbjuder nya utmaningar och roliga dialoger för att lösa vardagen och framtiden tillsammans med dina kollegor och våra kunder.  

 

Vad är det som är så givande att arbeta med drift på AMS? Vi frågade en av dina blivande kollegor Johan som svarade så här: “Det som är givande är att det händer så mycket häftigt inom drift och tekniken är i ständig utveckling. Det förutsätter att du hänger med i tekniken och att förstå hur samhället är uppbyggt i alla funktioner. Och så klart alla mina kollegor!”  

Vad söker vi hos dig? 

Vi tror att du idag jobbar i drift och vill försätta att utvecklas och på sikt bli bäst i Sverige inom ett av våra områden (se nedan).  Som person vill du alltid lära dig mer, du gillar att bidra till teamet, delar gärna med dig av dina kunskaper till andra och ger dig inte förrän ett problem är löst- allt för att våra kunder ska få den bästa leveransen.  

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande erfarenheter: 

Tidigare erfarenhet av drift och leverans av it som tjänst, gärna med fokus på något av följande områden 

  • Nätverksdrift 
  • Serverdrift, Windows eller Linux 
  • Plattformsdrift  
  • Managering av molnserverplattformar  
  • Erfarenhet av processrelaterat arbetssätt

Du hanterar svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift

Då den här tjänsten är säkerhetsklassad kommer du genomgå en bakgrundskontroll innan anställning. .  

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Kontakta oss  

För den här tjänster har du möjighet att ansöka utan CV - svara då gärna istället  på våra två frågor. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef niklas.janevi@atea.se alternativt telefonnummer 0733671971. Under sommaren kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att svara på några frågor men vi ser gärna att du söker redan idag. Urvalet kommer påbörjas under augusti. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Malmö, Stockholm, Luleå, Göteborg, Umeå, Piteå, Östersund
2022-08-31
Tillbaka till Karriär