Hoppa till huvudinnehåll

Vill du guida våra kunder på deras digitala resa?

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-09-30

Det är sommar och när jag skulle skriva den här annonsen hade jag precis bokat en resa och kunde inte låta bli att göra jämförelsen med våra roller och resebranschens. 

För vid närmare eftertanke så är det just det rollerna i vårt team handlar om, att guida våra kunder på deras digitala resa. Vi söker dig som värderar att få ständigt lära och bidra till att både vi själva och våra kunder vill ”resa” med oss. Till vårt lag söker vi fler konsulter som går igång på IT-arkitektur, Informationsäkerhet, IT-rätt och att utveckla verksamheter.  

Din roll i laget

Vi letar efter dig som har års erfarenhet av att arbeta i någon av rollerna ovan. Har du dokumenterad erfarenhet och/eller certifieringar så är det en bonus. I din roll får du möta nya kunder med nya krav, samt förväntningar? Samtidigt som du får dela med dig av din kunskap och erfarenhet till våra andra stjärnor i vårt landslag. 

Vad söker vi hos dig

Vår vision på Atea är att vara stället både kunder och anställda trivs bäst med . Våra ledord är laget före jaget, och det är så vi jobbar. Du skall vara en lagspelare som gillar att ta ansvar för din egen del i lagets prestation, men ser till helheten. Inom vår region kommer du att ha de bästa kollegorna inom alla områden att ställa frågor till och ta hjälp av när det behövs, allt för att vi skall kunna hjälpa våra kunder på absolut bästa sätt. Det är en framgångsfaktor att du tycker om att röra dig i skiftande miljöer och att du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. En positiv inställning och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och att du känner dig bekväm med att prata inför andra människor är också bra förutsättningar för att bli framgångsrik. Ansök nu och kom till oss och berätta hur du med din kunskap och engagemang kan hjälpa oss att bygga vårt lag ännu starkare – tillsammans! 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Väljer du också ledare före roll? 

I så fall kan jag berätta att min ledarstil bygger på tjänande ledarskap, delaktighet och möjlighet att påverka är basen. Mitt jobb är att säkra att våra stjärnor får rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Kika här så får du en chans att skapa dig din egen uppfattning om mig: Lär känna Mica - konsultchef på Atea

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om rollerna samt hur det är att jobba som konsult, är du välkommen att kontakta Mica Wulff Kamm, Ledning och Strategi, Information Management, (mica.wulff-kamm@atea.se). Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande, men under semestertider kan återkoppling dröja. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-09-30
Tillbaka till Karriär