Hoppa till huvudinnehåll

Bli vår nästa stjärnkonsult!

Örebro
2022-08-14

Har du under en tid skaffat dig erfarenhet inom it? Har du jobbat som generalist på ett it-bolag eller avdelning och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Här är chansen som du inte får missa!

Just nu letar vi efter personer som är redo för en snabb utvecklingskurva. Du har drivet och energin medan vi skapar förutsättningarna via utbildning samt mentor- och fadderprogram. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och spännande kunduppdrag. Bli en del av världens mest hållbara it-bolag och vara med bygga Sverige med it (vår vision).

Beroende på intresse och målsättning tar du plats i ett av våra tre konsultteam, teamen är indelade efter våra affärsområden Digital Workplace, Information Management och Hybrid Platform. Du hittar mer om vårt erbjudande här

Rollen som konsult på Atea

Som konsult hos oss erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar, vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete. En stor del av din tid tillbringar du hos våra kunder i olika uppdrag. Det kan förekomma resor i samband med arbete i uppdrag som drivs av kontor på andra orter. Du ingår i ett av våra konsultteam som är kopplade till våra affärsområden, arbetar tillsammans med konsulter med samma intressen som dig.

Vad söker vi hos dig

Du brinner för att bygga relationer är en utåtriktad och kommunikativ person. Du är målinriktad och har ett högt driv, van att ta egna initiativ och lösa utmaningar så väl på egen hand som tillsammans med andra. Du är strukturerad och bekväm med att arbeta mot personliga ekonomiska mål.

För att lyckas i tjänsten som konsult ehöver du ha följande:

•    Intresse för människor, affärer och digitalisering
•    Behärska svenska och engelska
•    Erfarenhet från it-branschen och högre utbildning är meriterande
•    Förmågan att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar

Atea som arbetsgivare

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen.  

Kontakta oss

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Stefan Lindqvist, platschef, via stefan.lindqvist@atea.se

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, där vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Örebro
2022-08-14
Tillbaka till Karriär