Hoppa till huvudinnehåll

RPA-konsult till Region Syd

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-09-30

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Är du en stjärna på programmering? Brinner du för automatisering och framtagande av nya digitala processer? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Region Syd dig som vill jobba som RPA-konsult med fokus på systemutveckling. 

Din roll i laget

Du kommer att vara en del av regionens affärsområde Information Management där vi just nu behöver utöka vår leveransförmåga inom RPA som är ett av Ateas satsningsområden. I rollen kommer du att driva utvecklingen av automatiseringsarbetet. Som regional medarbetare kommer du att stötta samtliga kontor inom regionen vilket innebär visst resande i tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Som RPA-utvecklare ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och att effektivisera sin verksamhet. Det innebär att du kommer att jobba med den tekniska valideringen av utvalda processen för att därefter utveckla processerna med hjälp av RPA-verktyg. Ditt fokusområde kommer att aktivt driva utvecklingen av automatiseringsarbetet. Tillsammans med dina kollegor kommer du också arbeta aktivt i kunddialogerna. Hos oss får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du sätter höga mål för dig själv och söker aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i rollen behöver du:
•   Programmeringskunskap i exempelvis Java, Visual Basic, C# eller Python
•   Erfarenhet av Power Automate, uiPath, Blue Prism eller liknande är starkt meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Kärrholm, konsultchef i Region Syd, daniel.karrholm@atea.se. På grund av semesterperiod kan återkoppling dröja längre än normalt men återkoppling sker i takt med att processen hanteras. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då vi hanterar ansökningarna löpande.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-09-30
Tillbaka till Karriär