Hoppa till huvudinnehåll

Vill du vara en del av vårt Talent Acquisition team?

Stockholm, Göteborg, Valfritt Ateakontor
2022-08-31

Vi är ett drivet Talent Acquisition team utspridda över hela Sverige som alla har samma målsättning – att säkerställa en rekryteringsprocess och kandidatupplevelse i landslagsklass! Nu söker vi en ny kollega som tycker att rekrytering är det roligaste som finns och som vill fortsätta utvecklas inom området.  

 
Din roll i laget  

Vi är en organisation som brinner för det vi gör och håller ett högt tempo. Vi går i täten inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet. Vårt uppdrag som Talent Acquisition Partners är att ge ett kvalitativt stöd till chefer i alla steg i rekryteringsprocessen samt att vara med att driva vissa lokala Employer Branding-aktiviteter samt studentmässor och event.  

Vi är en del av Ateas HR-team och arbetar nära varandra och hjälps åt när det behövs. Vilken del av Atea du kommer att vara med och stötta beror dels på just din bakgrund men även på var i landet du bor. Oavsett kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom TA-teamet, men även med de regionala HRBP med vilka vi tillsammans erbjuder verksamheten ett heltäckande regionalt HR-stöd i samtliga våra processer. 

 
Vad söker vi hos dig?  

För att lyckas i uppdraget ser vi gärna att du har några års (1-3 års) erfarenhet av rekrytering och samtliga delar i processen. Din erfarenhet har gett dig en god förståelse för chefers vardag och du kan snabbt sätta dig in i deras utmaningar, frågeställningar och kan anpassa ditt arbetssätt efter chefens behov. Vi tror att du är grym på att strukturera din vardag, du är van att arbeta proaktivt och gillar att hitta nya lösningar. Du har ett engagemang som smittar av sig både på oss internt och till våra kandidater. 

Du är van att ha många rekryteringsprocesser igång samtidigt och har utvecklat din förmåga att snabbt kunna prioritera om vid behov. Du har erfarenhet av att rekrytera bristkompetens och det proaktiva och uppsökande förhållningssätt denna typ av rekrytering kräver. Denna erfarenhet har gjort dig utrustad med en stor portion uthållighet och du ger dig inte förrän du hittat en lösning. Vi ser det som positivt om du har skaffat dig arbetslivserfarenhet från Tech-branschen men det är inget krav så låt inte det stoppa dig! 

Kanske har du en liknande roll idag inhouse i ett större företag eller så arbetar du på ett bemannings- eller rekryteringsföretag och nu vill se kundsidan och den långsiktiga effekten av din insats?  

  
Vårt erbjudande till dig   

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.   

  
Välkommen med din ansökan!  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Fekete, Talent Acquisition Manager, via petra.fekete@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!  

Stockholm, Göteborg, Valfritt Ateakontor
2022-08-31
Tillbaka till Karriär