Hoppa till huvudinnehåll

Brinner du för förändringsledning?

Uppsala
2022-06-30

Just nu söker vi på Atea Uppsala en verksamhetsutvecklare som tillsammans med oss och våra kunder vill arbeta för att effektivisera verksamheter genom att nyttja de möjligheter som moderna tekniska lösningar erbjuder. Du kommer att tillhöra affärsområdet Information Management som nyttjar informationens kraft för att skapa framgång. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget 
I rollen som verksamhetsutvecklare hjälper du kunden med att kartlägga deras behov för att se hur Atea kan hjälpa till med deras förändringsresa med de bästa möjliga förutsättningarna. Vi hjälper kunden genom hela deras förändringsresa från start till mål.  
Syftet är att tydliggöra hur kund kan uppnå bästa möjliga produktivitet och affärsnytta där vårt fokus är användarmottagande och förändringsledning. Verksamhetsutvecklaren är länken mellan IT och verksamheten. Här säkerställs att tidsspannet från införande till nyttjande bland användarna minimeras samt att verksamheten har förståelse för det tekniska införandet. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Exempel på arbetsuppgifter är: 

 • Workshopsledare 
 • Nulägesanalys 
 • Behov- och kravhantering 
 • Planering av förändringsarbete och metodik 
 • Aktivitets- och kommunikationsplan 
 • Framtagning av effektmål 
 • Förändringsledning & utbildning 
 • Skapa och genomföra ambassadörsprogram 
 • Uppföljning av effektmål och KPI: er

Vad söker vi hos dig? 
För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper avgörande. Vi tror att du som person stimuleras och drivs av relationer med andra människor och har god samarbetsförmåga. Att kunna lyssna in och analysera kundens behov är ytterst viktigt och en förutsättning för att få förtroende som rådgivare. Vi ser gärna att du har en pedagogisk ådra och att din nyfikenhet säkerställer att du är uppdaterad på det senaste inom de produkter du arbetar med. Rollen kräver mycket god förmåga att sammanfatta, formulera och uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är van att utforma rapporter och presentationer anpassade för olika målgrupper och intressenter. Att du har utbildning och/eller erfarenhet relevant för tjänsten är mycket meriterande. Vi ser också mycket positivt på att du har arbetat som konsult tidigare. Du arbetar självgående, sätter höga mål för dig själv och söker i det aktivt utmaningar samt utvecklingsmöjligheter. 

Har du erfarenhet av följande är det meriterande:

 • Microsoft 365 och dess komponenter
 • Hålla utbildningar

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna Nordlund Dunham, konsultchef, via joanna.nordlund-dunham@atea.se alternativt 018-65 38 52. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Uppsala
2022-06-30
Tillbaka till Karriär