Hoppa till huvudinnehåll

Konsulter till Datacentergruppen

Borlänge
2022-06-30

Vi har idag ett stort antal kundförfrågningar och behöver bli fler! Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Dalarna dig som vill jobba som konsult inom vår datacentergruppering. Du kommer att arbeta tillsammans med konsultteamet inom området samt våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi!
 

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår roliga, engagerade och kompetenta konsultgruppering med olika kompetensområden inom vårt affärsområde Hybrid Platforms. Arbetet kommer att utföras både självständigt och i grupp, både inom och över gränserna till andra kompetens- och affärsområden. I rollen som konsult kommer du att hjälpa kunder att implementera, designa nya och förvalta befintliga lösningar. Våra kunder finns både inom privata och offentliga sektorn och de är både större och mindre. Hos oss får du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder. Vi samarbetar och gör varandra bättre varje dag!
 

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har erfarenhet inom några av dessa områden - AD, Azure, backup, SQL, Linux eller generell datacenterkompetens samt du har troligtvis arbetat något år inom området. Du behöver också ha B-körkort och behärska svenska och engelska. Har du certifieringar är det toppen!

Förutom din tekniska kompetens behöver du ha ett affärsmässigt och lösningsorienterat synsätt där fokus ligger på att ta fram den bästa lösningen för kunden. Hos oss får du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med kollegor och kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och ger dig möjlighet att utvecklas inom det område där du vill briljera. Våra medarbetares vilja att ständigt utvecklas och lära sig är något vi värdesätter högt. Vi samarbetar och gör varandra bättre varje dag!
 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Lind, konsultchef, via kristina.lind@atea.se alternativt telefonnummer 0243-24 89 11. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Borlänge
2022-06-30
Tillbaka till Karriär