Hoppa till huvudinnehåll

Lösningsarkitekt inom multicloud till Atea Managed Services

Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Östersund, Valfritt Ateakontor
2022-06-19

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea dig som vill jobba som lösningsarkitekt inom multicloud och managed services. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som lösningsarkitekt i Atea får du arbeta med många olika kunder, i olika branscher – i Sverige och Norden. Du kommer att arbeta inom hybrid/publikt moln och är involverad i ärenden som rör våra kunders molnresa och tjänster som tillhandahålls av Atea. Tempot är högt och vi erbjuder en mycket dynamisk arbetsmiljö där du sätter själv dina egna gränser på möjligheterna. Resor ingår i tjänsten. 

Vem letar vi efter?

Du är en person som gillar att översätta teknik till kundvärde. Vi uppmuntrar dig som tänker "utanför boxen" och som gillar att utmana det etablerade liksom bidrar med nya tankar och input.

Du gillar högt tempo, är systematisk och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är även ansvarstagande och drivs av att få saker gjorda. Vi tror att du mer än gärna tar ledningen samt gillar att stå framför en publik och förmedla vårt budskap.

Vi uppskattar verkligen om du:

  • Tidigare har arbetat som lösningsarkitekt inom cloud och it-infrastruktur.
  • Har ett genuint intresse att prova nya saker, inhämta ny kunskap och våga företräda det ännu oprövade
  • Erfarenhet av publika molntjänster såsom Microsoft Azure, Amazon Web Services och Google Cloud Platform
  • God teknisk generalistkunskap inom it-infrastruktur
  • Välutvecklat affärsmannaskap och ett sinne för försäljning
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som lösningsarkitekt: 

  • Inspirera kunder till nya lösningar baserat på multicloud – med managed services som en naturlig del
  • Översätta kundens behov till arkitektur som ofta baseras på ny teknologi samt säkerställa levererbarhet med kvalitet som överträffar kundens förväntan
  • Ansvara för kostnadskalkylering och affärsmässig smartness utifrån tekniskt perspektiv

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Vill du bli en del av landslaget?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Atle Rønning, Manager Solution Management, via atle.ronning@atea.no alternativt telefonnummer +47 916 22 537. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Östersund, Valfritt Ateakontor
2022-06-19
Tillbaka till Karriär