Hoppa till huvudinnehåll

Konsultchef till Atea

Umeå
2022-05-31

Vill du jobba som chef i världens mest hållbara IT-bolag*? Älskar du att bygga kundrelationer och är en affärsinriktad och kommunikativ ledare som finner lust och drivkraft i att skapa förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas, i takt med alla spännande kunduppdrag vi har på Atea? Då gillar vi samma saker! Ska vi jobba tillsammans, för att lyckas tillsammans!?

Just nu söker jag en konsultchef till vårt kontor i Umeå. Jag erbjuder dig möjligheten att jobba i ett av Sveriges mest ansvarstagande IT-bolag men vi på Atea är inte nöjda där. Vi har en 2024 plan för att nå högre höjder de närmsta åren! Du kommer jobba tillsammans med kompetenta chefskollegor som är väldigt engagerade och beslutsamma i att tillsammans bygga Sverige med IT (vår vision).

 

Rollen som konsultchef 

Som chef hos Atea erbjuds du en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. I rollen som konsultchef leder och coachar du en av våra lokala konsultgrupperingar. Ditt viktigaste uppdrag är att stötta och möjliggöra för dina medarbetare att utvecklas, vilket du bland annat gör med hjälp av löpande och långsiktig utvecklings- och utbildningsplanering. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i vårt lagarbete.

En vardag som konsultchef innehåller kundmöten och du skapar förutsättningar för att våra konsulter ska lyckas i sina roller. I ditt dagliga arbete samverkar du ofta med konsultchefskollegor i hela landet, våra kundansvariga säljare och vår leveransorganisation. Det kräver att du är en lagspelare som hellre vinner tillsammans än på egen hand. Som konsultchef ingår du i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till mig som platschef. Du kommer bidra med all din tidigare erfarenhet som en viktig pusselbit för att skapa förutsättningar för att lyfta oss på Atea i Umeå till nästa nivå.
 

Vad söker jag hos dig?

Du jobbar med dialog och information som viktiga verktyg i ditt nära ledarskap som bidrar till att medarbetare och kunder på spåret vet ”- vart är vi på väg?” Genom att leda och motivera andra och ha förmågan att delegera uppgifter lyckas du tillsammans med dina medarbetare att nå våra gemensamma mål. Du har tidigare erfarenhet som chef eller ledare (SDM, leveransledare, funktionsansvarig). Du kan uppvisa hur du jobbat strukturerat med ekonomisk uppföljning av konsulttjänster och uppdrag/leveranser. Det är meriterande att du har egen erfarenhet från ledningsgruppsarbete och förmåga att sälja in konsulttjänster, löpande teamleveranser och uppdrag/projekt hos kunder.

Kort och gott, du är stjärnan vi vill bygga vårt lag vidare tillsammans med!

 

Mitt erbjudande till dig 

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och vår bransch och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi tar personligt ansvar och tror på en hybrid vardag och flexibelt arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Därför är också hemmakontoret, om man vill, en naturlig del i ens vardag. Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa.

 

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att kontakta Jörgen Winqvist, Platschef, via jorgen.winqvist@atea.se eller 072 732 48 90. Jag hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

* 1. utmärkelse från indexmätningen Global 100 som publiceras av det Torontobaserade research-bolaget Corporate Knights 2022.

Umeå
2022-05-31
Tillbaka till Karriär