Hoppa till huvudinnehåll

Programmerare inom AV

Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna
2022-05-31

Atea

Atea Sverige är i grunden Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur men verkar även inom andra IT-relaterade segment. Förutom de produkter och tjänster vi levererar och tar ansvar för tar vi även ansvar i frågor som berör oss, våra medmänniskor och vår planet. Läs mer om till exempel Atea Sustainability Focus och 100%-klubben här: Hantera it hållbart - låt återanvändas och återvinnas | Atea


Atea AV

Atea AV är en enhet inom Atea som idag består av ca 70 medarbetare utspridda i hela Sverige. Vi säljer, levererar och supporterar AV-utrustning av olika komplexitet, allt ifrån enklare mötesrum till hörsalar och avancerade AV-anläggningar.  Atea AV är ett härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i vått och torrt, i framgång och i motgång. Vi kallar oss stolt för TP2B, The Place To Be, och är ett värderingsstyrt företag. Vår värdegrund vi lever efter är:

  • Vi sätter laget för jaget
  • Vi brinner för det vi gör
  • Vi tar personligt ansvar

 

Din roll i laget

I din roll hos oss på Atea kommer du att ansvara för programmering, driftsättning och support av primärt Crestron baserade AV- och styrsystemslösningar inom stockholmsregionen. Dina konkreta uppgifter i det dagliga kommer att vara:

  • Programmera och driftsätta AV lösningar på distans eller ute hos våra kunder.
  • Hjälpa säljare och anbudsteam med offertarbete inom området.
  • Omvärldsbevaka utveckling inom ansvarsområdet.
  • Upprätthålla certifieringar.
  • Bistå med support och stöd åt både kunder och interna kollegor.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en driven programmerare med känsla för struktur samt har lätt att kommunicera och göra dig förstådd. Du gillar högt tempo och drivs av ett intresse för att lösa problem med hjälp av teknik. Du är ödmjuk och trivs att arbeta som en del av ett team, att stötta kollegor och att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. En viss del resande förekommer. För att lyckas i rollen tror vi att du har en bakgrund av att ha arbetat med styrsystemslösningar inom AV branschen. Erfarenhet av specifikt Crestron är meriterande men inte ett krav. Rollen kräver körkort och tillgång till egen bil.

 

Vårt erbjudande

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana det självklara och går ofta vår egen väg. Vi vågar och gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. På Atea satsar vi på våra medarbetare, det är ju vår största tillgång. Förutom ett härligt kamratskap erbjuder vi väldigt bra förmåner och vi tillämpar även vinstdelning.

 

Välkommen med din ansökan! 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Hansson via erik.a.hansson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna
2022-05-31
Tillbaka till Karriär