Hoppa till huvudinnehåll

Marknadsprojektledare till Atea

Göteborg, Borås, Halmstad
2022-05-31

Brinner du för att arbeta med marknadsföring och kommunikation? Har du erfarenhet av genomförande och koordinering av event? Vill du vara spindeln i nätet i en vardag som präglas av både strategiskt och operativt arbete? Som projektledare på Ateas marknadsavdelning är du strukturerad, van att arbeta självständigt - men kan lika lätt att arbeta i projektteam.  


Marknadsavdelningen

Ateas nationella marknadsavdelning består av 25 personer fördelade på tre team och fyra specialistområden. Dessa jobbar tillsammans mot en gemensam vision: Att ha branschens bästa mötesplatser, fysiska och digitala, med kunskapsledande och inspirerande innehåll – med kunden i centrum.

De flesta av oss är placerade i Stockholm men våra regionala marknadsprojektledare (s.k. RMPL) är placerade lokalt. RMPL har en mycket god förståelse för kontorens behov och den lokala marknaden och ansvarar därmed för sin marknad & aktivitetsplan – som stöttar den nationella. I den ingår bl.a. genomförandet av nationella mötesplatser & strategiska initiativ, Employer Branding-stärkande initiativ, säljrelaterade uppgifter, kultur & hälsa och sponsring. En annan viktig uppgift är ambassadörskap för den digitala kundresan med hemsida, social media och marketing automation. I den här rollen rapporterar du direkt till marknadschef men du arbetar också nära regionchef och är örat mot rälsen till regionens ledningsarbete.

 

Vem är du?

Du brinner för modern marknadsföring. Du räds inte att testa nya grepp. Du har gjort det här förut och kan påvisa flera projekt där du haft en central roll i framgångsrik marknadsföring. Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande, där du får en stor bredd och höjd i dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för det skrivna ordet, har en utbildning inom området och praktisk arbetslivserfarenhet i en liknande roll.

 

En spännande tid

Just nu lever vi i en enormt spännande tid då it och digitalisering förändrar alla branscher och verksamheter i grunden. Digitaliseringsresan är avgörande för att göra svenska verksamheter konkurrenskraftiga, rädda jobben i Sverige och kunna möta medborgarnas efterfrågan inom offentlig sektor. På Atea är vi stolta över att vara med och bidra med lösningar och kompetens tillsammans med våra kunder och partners. Läs mer om oss här: https://www.atea.se/om-atea/

 

Vill du bli en del av Atea?

Välkommen med din ansökan! För att vi ska kunna ta del av dina kvalifikationer behöver vi ditt CV samt svar på två frågor som vi ser som centrala för att lyckas i tjänsten. Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Torbjörn Jonsson, Marknadschef via torbjorn.jonsson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg, Borås, Halmstad
2022-05-31
Tillbaka till Karriär