Hoppa till huvudinnehåll

Sharepointkonsult

Uppsala
2022-06-30

Atea Uppsala växer och vi känner en ökad efterfrågan hos våra kunder. Vi behöver därför hitta nya kollegor till vårt konsultgruppring. Vi söker dig som älskar sharepoint och har intresse för att göra affärer och skapa värde för såväl våra kunder som Atea som företag. Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Kontoret i Uppsala är en härlig arbetsplats! Vi sitter i nya lokaler i Gränbystaden och här samlas ett 40-tal medarbetare. I rollen som sharepointkonsult tillhör du vår konsultgruppering som består av ca 25 konsulter inom olika expertområden. 

Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där Sharepoint ofta har en central roll. Sharepoint används ofta för intranät, ärendehantering eller dokumenthantering. I rollen som sharepointkonsult kommer du hjälpa våra kunder med rådgivning, installation, konfiguration, uppgradering, migrering och felsökning. Arbete förekommer både i befintliga lösningar samt med nyinstallationer. Du kommer ha möjlighet att arbete med både större och mindre kunder inom offentlig och privat sektor. Rollen är utvecklande där varje dag erbjuder nya utmaningar som du löser tillsammans med dina kollegor och kunder.

Vad söker vi hos dig?

På Atea anser vi att våra olikheter ger möjligheter. Men med det sagt finns det också viktiga delar som förenar oss i våra roller och i vår kultur. Det vi har gemensamt är att vi alla har ett teknikintresse i grunden samt älskar att arbeta lösningsorienterat och leverera kvalité till våra kunder. Vi tror att det mesta går att lära sig på Atea men vi vet att du får en kortare startsträcka om du tidigare arbetat som konsult eller i en kundnära roll. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Sharepointkonsult bör du ha följande kunskaper:

  • Minst 5 års erfarenhet av att jobba med olika former av SharePoint-lösningar.
  • Kunskap och Sharepoint infrastruktur och standardlösningar, såväl on-prem som Sharepoint Online
  • SharePoint webbplatsadministration
  • SharePoint dokumenthanteringsfunktioner
  • Erfarenhet av SharePoint 2013, 2016 och 2019.  
  • Powershell

Meriterande är om du har erfarenhet av:  

  • Power Automate
  • Power Apps
  • Project Online
  • Azure Active Directory

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson, konsultchef, via jonas.eriksson@atea.se alternativt telefonnummer 018-65 38 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Uppsala
2022-06-30
Tillbaka till Karriär