Hoppa till huvudinnehåll

Nu har du chansen att kombinera dina ekonomistudier med arbete på ett av Sveriges ledande bolag inom IT!

Stockholm
2022-06-15

Kund- och leverantörsreskontra på Atea Sverige AB söker nu studenter som kan stötta oss under våra mer intensiva perioder. Vi söker dig som är flexibel och som vill arbeta 50 % kombinerat med dina studier. Tjänsten är en visstid i 6 månader med chans till förlängning. Under sommarmånaderna erbjuder vi 100 % arbete.


Om tjänsten

Till vår ekonomiavdelning på Atea söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra och leverantörsreskontra. Du rapporterar till chef för reskontrorna.

Följande arbetsuppgifter ingår i vårt ansvar:

  • Bedömning av stoppade order pga förfallna fakturor
  • Kontering, periodisering och granskning av inkommande leverantörsfakturor i Palette.
  • Löpande arbetsuppgifter såsom mailhantering
  • Månatliga bokslut med avstämningar
  • Utredning oplacerade betalningar
  • Utredning kravstoppade fakturor
  • Inkassohantering
  • Proaktiv kundkontakt
  • Service till interna kunder

 

Din profil

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har en trygghet i dig själv men trivs och motiveras av att arbeta som ett lag. Du är noggrann och ambitiös och tycker det är roligt att ge service. Rollen kräver att du har god kommunikationsförmåga eftersom den innefattar många kontaktytor såväl internt som externt. Har du dessutom tidigare erfarenhet av ekonomiarbete är det en merit. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, samt har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i Navision och/eller SAP ser vi som meriterande. 

 

Välkommmen med din intressenmälan!

Ansök med CV och en kort beskrivning varför just du och Atea är en bra matchning. Tjänsten är en visstid 50 % med start omgående. Placering på HK i Kista. Vi tillämpar just nu en hybridmodell där vi kombinerar arbete på kontoret med arbete hemma efter vad som är bäst för att lösa uppgifterna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Katrin Fundberg, Chef Leverantörs- och Kundreskontra via ann-katrin.fundberg@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen för alla människor, då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. Varmt välkommen med din ansökan! 

Stockholm
2022-06-15
Tillbaka till Karriär