Hoppa till huvudinnehåll

Administratör

Växjö
2022-05-29

Är du serviceinriktad, strukturerad och självgående lagspelare? Just nu söker vi dig som vill jobba som administratör hos oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen kommer du att arbeta med administrativa frågor så som kundupplägg, kundkortsändringar, e-shops ärenden så som användarupplägg, prishantering, avtalssortiment, paket. Du har ett naturligt driv och gillar att jobba med ständiga förbättringar. Du kommer att tillhöra avdelningen AHS Admin som ger service till interna säljteam och kundtjänst i olika kundrelaterade frågor. Hos Atea erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Vi ser att du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och  vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Att skapa relationer och förtroende kommer naturligt för dig. Dessutom är du är organiserad och trygg med att fatta egna beslut. 

Vi tror att du tidigare har arbetat med administration i någon form, gärna med ekonomisk inriktning. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vidare hanterar du Officepaketet med lätthet och är van att arbeta i såväl affärssystem som i mailklient.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Lidberg, AHS Admin Chef, via maria.lidberg@atea.se alternativt telefonnummer 0470-70-24 15. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

 

Växjö
2022-05-29
Tillbaka till Karriär