Hoppa till huvudinnehåll

Säljare inom affären Hybrid Platforms

Stockholm
2022-05-31

Är du en teamorienterad person som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Stockholm dig som vill jobba som säljare inom vår Hybrid Platforms affär. Vi är 15 säljare i vårt team som nu behöver förstärkas med en ytterligare nya kollegor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som säljare inom Hybrid Platform tillhör du vårt team som jobbar mot den lokala marknaden inom Stockholm och Uppsala län. Du kommer arbeta med egna kunder med de erbjudanden som vi har inom vårt område. Hybrid Plattforms erbjudande består av lösningar baserade på hård- och mjukvara, service och implementation. Vår portfölj omfattar server, lagring, kommunikations- och säkerhetslösningar samt konsulttjänster.

Du arbetar för att säkerställa att Atea levererar den bästa lösningen för kunden över tid. Till din hjälp har du ett team, som bland annat består av våra leverantörer, lösningsarkitekter och konsulter. Du kommer ansvara för ett antal befintliga kunder men det ingår också i uppdraget att bearbeta nya kunder. Du kommer även arbeta med tex. anbud, upphandlingar samt med avtal, prissättning, förhandling och bära en individuell budget. 

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag bjuder på nya intressanta möjligheter tillsammans med dina kollegor, våra leverantörer och dina kunder. Som ny på Atea får du alltid en fadder och gedigen introduktion kring våra värderingar, företagskultur men även kring säljprocess, system och erbjudanden.

För att lyckas i tjänsten som säljare tror vi att du har jobbat inom it- eller telekombranschen och håller på att bygga upp en erfarenhet kring den komplexitet det innebär att göra affärer med ett stort teknikinnehåll. Som person har du ett intresse för teknik och en målsättning att hela tiden utveckla din kompetens inom vårt område. Utöver det så har du förmågan att föra affärer framåt samt arbeta med samt få virtuella team att samarbeta. För att lyckas tror vi att du är driftig, gilla samarbete och att hjälpa våra kunder.

Du har lätt att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska samt att du är van att göra presentationer och har förmågan att på ett enkelt sätt förklara erbjudandet och nyttan både ur ett affärsmässigt och ett tekniskt perspektiv.

Som säljare ska du besitta egenskaper som: 

  • Målmedvetenhet och engagemang
  • Struktur och framförhållning 
  • Noggrannhet och ett strategiskt perspektiv

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där engagemang, humor och kamratskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. Vi har även flextid och anser att balansen mellan jobb och fritid är viktigt. På Atea jobbar vi inte provisionsbaserat utan alla har fast lön.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utveckla oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare motiverade medarbetare som stimuleras av stora mål.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Peter Fransson, försäljningschef, via hans-peter.fransson@atea.se eller på 072-5057847. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Stockholm
2022-05-31
Tillbaka till Karriär