Hoppa till huvudinnehåll

Dags för nya utmaningar inom klienthantering?

Eskilstuna
2022-05-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för den digitala arbetsplatsen? Då ska du bli en del av vårt team på Atea Eskilstuna. Vi söker just nu dig som vill bli konsult med fokus på klienthantering. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att få inblick i många olika verksamheter, genom spännande och utmanande uppdrag. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar, vill mer och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att ingå i vårt lokala team av konsulter med fokus på klienthantering. Där kommer du att bli involverad i hela kedjan från införsäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning.  I rollen arbetar du både praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor.

Du kommer att arbeta med klient- och serverhantering med SCCM och Intune som verktyg. I rollen kommer du att arbeta med migrering och utrullning av större klientprojekt baserat på Windows 10/Windows 11. Hos oss erbjuds en utvecklande vardag, där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en ansvarsfull person som strukturerar ditt arbete självständigt, är organiserad, driver vidare processer och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du är engagerad, motiverad och fokuserad i ditt arbete med en vilja att anta nya utmaningar för att ständigt utvecklas. 

För att lyckas i tjänsten som klientspecialist behöver du:
•    Erfarenhet och kompetens inom klient- och applikationshantering. 
•    Kompetens inom SCCM och Intune. 
•    Trivas med att arbeta kundnära och vara flexibel.  
•    Kompetens inom Microsoft server och klientoperativsystem. 
•    Erfarenhet från migrering och utrullning av klientprojekt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Strandtoft, konsultchef, via michael.strandtoft@atea.se alternativt telefonnummer 016 - 540 1755. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

På Atea har vi möjlighet till ett hybrid arbetssätt där vi sätter kunden i fokus och arbetar utifrån verksamhetens behov samt våra egna som medarbetare. Det innebär att vi tänker till när vi väljer var vi ska jobba för dagen och tror på att en kombination av arbete hos kund, på kontoret och på distans ökar hållbarheten, effektiviteten och arbetsglädjen. 

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Eskilstuna
2022-05-31
Tillbaka till Karriär