Hoppa till huvudinnehåll

Konsultchef inom Hybrid Platforms

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-06-30

Brinner du för att utveckla människor och älskar att möjliggöra affärer? Har du erfarenhet av it-branschen? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Region Syd dig som vill jobba som konsultchef inom affärsområdet Hybrid PlatformsVi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Jag som söker dig heter Philip Island och är ansvarig för Hybrid Platforms i Region Syd. Varför du skall söka dig till Atea kan jag efter 10 år i bolaget sammanfatta så här: Fantastiska kollegor, en gemensam mission att bygga Sverige med IT och ett otroligt kompetent och drivet lag inom Hybrid Platforms. Är du nyfiken och vill veta mer om mig så är det bästa sättet att söka upp mig på Linkedin, alternativt att kontakta mig direkt via kontaktuppgifterna längre ner.

Din roll i laget

Vi ser att du är en nyfiken ledare/coach för ditt lag, som drivs av att skapa trivsel, undanröja hinder och verka för vår fortsatta utveckling och tillväxt. Du kommer att vara lagledare för våra duktiga, ansvarstagande, välutbildade och drivna konsulter. Vår styrka är våra medarbetare och du blir en viktig pusselbit i detta där du tillsammans med dina medarbetare hittar former för att stötta och utveckla dem. Du kommer att ha ett finansiellt ansvar och även vara en drivkraft bakom vår affärsutveckling och våra strategiska förflyttningar inom Hybrid Platforms i region syd.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du är en naturlig ledare som är resultatinriktad, strukturerad och drivande. Du motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är någon som tar ansvar för sina uppgifter, strukturerar sitt arbete självständigt och driver sina arbetsuppgifter i mål. Du har ett intresse och förståelse för lösningar inom Nätverk/Kommunikation, Wifi, Datacenter och/eller Cloudlösningar. Kort och gott är du den stjärna vi vill ha i vårt lag och den vi vill bygga vår framtid tillsammans med!

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Vår kultur har gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Island, Affärsområdeschef för Hybrid Platforms, philip.island@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-06-30
Tillbaka till Karriär