Hoppa till huvudinnehåll

Är du vår nästa lagspelare inom Digital Workplace?

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-12-30

Är du ansvarsfull, kommunikativ och har ett brinnande intresse för it? Råkar du även ha kunskaper inom Microsoft 365? Vill du testa om gräset kanske faktiskt är grönare på andra sidan? Varmt välkommen till oss på Atea!

Vi är ett härligt gäng inom Atea som tillsammans arbetar för att skapa riktigt bra upplevelser för våra kunder. Vårt fokus är våra kunders medarbetare där vi vill förenkla deras vardag och samtidigt vara vägledare kring den digitala arbetsplatsen. Inom Atea kallar vi affärsområdet Digital Workplace. Just nu söker vi på Atea i Skåne dig som vill jobba som specialistkonsult inom området. I gengäld får du en arbetsgivare som sätter laget före jaget och har en kultur som präglas av humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap.

Din roll i laget

Vi har en stark sammanhållning. Vi både stöttar, uppmuntrar och lär av varandra. I denna roll kommer du tillsammans med ditt team att arbeta med våra kunders förflyttningsresa från on-prem till Cloud och med att säkra livscykeln runt användaren. Arbetet är varierande där du vissa stunder sitter i en rådgivande roll, för att sedan jobba med design, konfiguration och förbättringsarbeten. Du får stora möjligheter att utbyta erfarenheter med våra kollegor och partners för att du ska kunna bli en av Ateas ledande specialister inom Microsoft-plattformen.

Vad söker Atea hos dig?

För att du ska tycka att jobbet är roligt och givande så är Digital Workplace din hemmahamn. Du känner dig hemma inom klienthantering och Microsofts molnplattformar Microsoft 365 och Azure. Vi värdesätter din senioritet och hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik, utan även förståelsen för affären och kundens utmaningar. Vi tror att du är driven, du ser ett stort värde med att dela med dig av din kunskap och du tycker om att arbeta med den senaste tekniken.

Varför bör du välja Atea som din nästa arbetsgivare?

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Denna kultur har gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har ett dynamiskt arbetssätt vilket innebär att vi fokuserar på vad vi ska göra och vem vi behöver samarbeta med, snarare än vart vi utför vårt arbete.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Vill du vara en del av oss och har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mattias Ganslandt, konsultchef, via mattias.ganslandt@atea.se alternativt telefonnummer 046-16 33 69. Vi hanterar ansökningar löpande och behovet kan därför förändras.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2022-12-30
Tillbaka till Karriär