Hoppa till huvudinnehåll

Vill du spela en viktig roll i Ateas tillväxtresa inom systemutveckling i södra Sverige?

Jönköping
2022-01-30

Brinner du för att utveckla mjukvarulösningar som skapar verksamhetsnytta inom både privat- och offentlig sektor? Vill du spela en viktig roll på en spännande tillväxtresa? Har du också minst några års erfarenhet från systemutveckling, då vill vi gärna prata med dig! 

Atea Systemutveckling levererar lösningar och spetskompetens till kunder över hela landet och är nu inne i en expansiv fas i södra Sverige. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi bygga vidare på vår organisation i Jönköping. Vi söker vassa och engagerade utvecklare som ser värdet i att vara med tidigt i en växande affärsenhet och ha möjlighet att forma sin egen roll.  

 

Atea Systemutveckling 

Vi är en nationell affärsenhet inom Atea Sverige som fokuserar på systemutveckling med Ateas kraft och trygghet i ryggen. Vi har ett nära samarbete med våra strategiska partners Microsoft, Apple, IBM och RedHat. Inom Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.  Beroende på vem du är och var du befinner dig i karriären så kanske du vill vidareutvecklas i systemutvecklarrollen, specialisera dig inom någon teknikdomän, vara med och skapa affärer, jobba med design och arkitektur eller ta chansen att synas och höras på den stora scen som Atea kan erbjuda. 

Vi strävar efter att genomföra våra leveranser i projektform som vi levererar i egen regi med våra team runt om i landet. Projekten riktar sig främst mot Ateas större kunder och fokuserar på att skapa långsiktig verksamhetsnytta. Vi har skapat en miljö där fokus ligger på uppdraget och den personliga utvecklingen utan inslag av t.ex. ofrivillig support/jour eller orimligt långa arbetsdagar.  

Vi levererar bland annat lösningar inom: 

  • Verksamhetssystem  

  • Systemintegration  

  • Digitaliseringsplattformar  

  • Web/Mobil applikationer  

  • Intelligenta assistenter  

  • Kognitiv AI  

  • VR/AR  

 

I våra uppdrag använder vi oss bla. av: Java eller C# och .NET-Core med Azure eller AWS som molnbaserad infrastruktur, Ci/Cd, Terraform, Docker, Kubernetes, OpenShift, Microservices samt ledande teknologier specifika för de olika områdena i listan ovan. Verksamheten genomsyras av vår DevOps kultur och struktur. 

 

Vill du bygga framtidens IT med oss?  

Har du frågor om tjänsterna inom Atea Systemutveckling är du välkommen att kontakta Per Hindefalk, Atea Systemutveckling, via per.hindefalk@atea.se alternativt telefonnummer 070 584 51 18. Vi söker flera personer och hanterar ansökningar löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!  

Jönköping
2022-01-30
Tillbaka till Karriär