Hoppa till huvudinnehåll

Vill du tillhöra it-landslaget?

Jönköping, Linköping, Norrköping
2022-01-30

Vill du arbeta i teknikens framkant och utvecklas både professionellt och personligen? Just nu söker vi på Atea Östergötland dig som vill jobba som konsult hos oss. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra vår fantastiska konsultgruppering i Östergötland där vi har många engagerade medarbetare inom olika expertområden. Konsulterna är fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms, Information Management och du kommer tillhöra någon av dom baserat på din kompetens. 

Vi har idag många kundförfrågningar och vi behöver stärka upp inom många områden. Arbetsuppgifterna varierar stort med driftsuppdrag, migreringar samt implementationer av nya lösningar för både offentliga och privata kunder. Rollen kommer att anpassas efter din kompetens för att du på bästa sätt ska kunna bidra. Det innebär att komplexiteten och inriktningen kommer att se olika ut beroende på din profil och ambition. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor.  

Kompetenser vi söker:
•    Nätverk 
•    Brandväggar
•    Klienthantering
•    Serveradministration inom Windows eller Linux
•    Applikationsvirtualisering
•    Virtuallisering
•    Lagringslösningar

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Till den här rollen söker vi dig som tar initiativ och kan fatta snabba beslut, där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kompetens:
•    Arbetat inom it i minst 2 år
•    Svensk medborgarskap, krav från kund
•    Behärska svenska och engelska
•    Att ha arbetat som konsult är meriterande
 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Möller, Konsultchef, via magnus.moller@atea.se alternativt telefonnummer 013 – 37 53 27. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Jönköping, Linköping, Norrköping
2022-01-30
Tillbaka till Karriär