Hoppa till huvudinnehåll

Specialist inom RedHat OpenShift

Halmstad
2022-01-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Halland dig som vill jobba som specialist med fokus på Containers och därmed bli en viktig kugge i vår satsning på området.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

Ett av Ateas satsningsområde är RedHat OpenShift och som anställd hos oss kommer du bli en del av teamet i Region Väst. Vi jobbar med allt inom traditionell infrastruktur och framtidens lösningar. Vi är partner med alla branschens största leverantörer, såsom VMWare, RedHat, Dell/EMC, HPE, NetApp och Microsoft. Du kommer erbjudas att arbeta med många olika och spännande kunder.

I rollen som datacenter-specialist inom RedHat OpenShift kommer du att vara inblandad i viktiga diskussioner hos våra kunder kring hur deras it-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Där kommer du att arbeta med hela processen från förstudie och analys till design, installation och drift av RedHat OpenShift, Kubernetes container och Hybrida lösningar. Det krävs att du ska vara väl insatt i framtida teknologier och ha en förmåga att avgöra huruvida dessa passar in i kundens nuvarande och kommande miljö.

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Vad söker vi hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du arbetar både självgående och ingår i teamleveranser samt jobbar med spännande och roliga kunder. Du trivs med att ta dialoger med kunder gällande deras behov och anpassar lösningen utifrån önskemålen. Du gillar att se nya kunder och arbeta i en varierande vardag. 

Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi ser att du har kompetens inom några av nedan områden:

  • RedHat (OpenShift, Ansible, RHEL, Satelite, mm)
  • Kubernetes
  • Containers
  • VMWare
  • Kunskap av att arbeta enligt DevOps och Infrastructure as code
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

Meriterande:

  • Cloud (AWS, Azure)
  • Lagringslösningar (Dell/EMC, HPE, NetApp)

Vill du bli en del av landslaget?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kalle Persson, konsultchef i Halmstad, via kalle.persson@atea.se  alternativt telefonnummer 073-862 27 93. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekrytering- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Halmstad
2022-01-30
Tillbaka till Karriär