Hoppa till huvudinnehåll

ServiceNow-utvecklare

Göteborg, Borås, Halmstad
2022-01-31

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?  Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som konsult med fokus på att bygga kundlösningar med ServiceNow som plattform. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.


”Ateas starka relationer med sina kunder har gjort att jag som ServiceNow-konsult fått möjligheten att ta en värdefull roll i mina uppdrag. Detta och att kompetensutveckling uppmuntras i högsta grad har gjort det till en fantastisk arbetsplats för mig.”

– Alfred Johansson, Lösningsarkitekt för ServiceNow på Atea.


Din roll i laget

Atea i Göteborg har ett team av erfarna och certifierade ServiceNow-konsulter. I din roll som konsult på Atea får du genom laganda, personligt ansvar och ett brinnande engagemang möjlighet att utveckla, etablera och leverera Ateas erbjudande för ServiceNow.

Som ServiceNow -utvecklare på Atea arbetar du nära våra kunder tillsammans med dina kollegor i ett agilt och engagerat team. Du hjälper våra kunder på deras digitala resa genom att skapa och implementera flöden och integrationer, scripta och arbeta med stories i projekt och förvaltning.

 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som ServiceNow-utvecklare är:

  • Implementation av plattformen och olika integrationslösningar
  • Implementation av User Stories
  • Rådgivning och problemlösning.

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas och du kommer få stora möjligheter till utbildningar och certifieringar. Du kommer också få möjligheter att sätta din prägel på Ateas erbjudande för ServiceNow.

 

Som person känner du igen dig på följande:

Du är bra på att dela med dig av dina kunskaper. Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att lyckas som ServiceNow -utvecklare bör du ha följande erfarenhet och kunskap:

  • Certifierad inom ServiceNow
  • Minst ett års erfarenhet av att bygga skript i ServiceNow-plattformen
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta eller utveckla i HTML, CSS, JavaScript, AngularJS
  • Kompetens inom kravanalys, design och implementation av ServiceNow- plattformen
  • Förståelse och kunskap om nyckelteknologi som är relevant för ServiceNow-integrationslösningar
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

 

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Franzén, via magnus.franzen@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg, Borås, Halmstad
2022-01-31
Tillbaka till Karriär