Hoppa till huvudinnehåll

Teamledare och specialist inom Digital Workplace

Göteborg
2022-01-31

På Atea i Göteborg har vi tillsammans med våra konsulter ritat om kartan för vårt affärsområde Digital Workplace. Det innebär en spännande leveransmodell som bygger på samarbete, kompetensöverföring och mer roligt på jobbet.

Vår nya organisation är nu på plats men vi saknar en specialist inom Modern Management som kan axla rollen som både teamledare och konsult.

Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  

Din roll i laget

Vi tror på det coachande ledarskapet och som teamledare bidrar du till både din och dina kollegors utveckling. Du är även en viktig del i uppdragsbeläggning, rekryteringsprocesser och affärsdialoger. Du får en både stöttande och utmanande chef och du kommer att erbjudas en uppskattad teamledarutbildning.

Teamet består just nu av 11 seniora, drivna och kompetenta konsulter med olika kompetenser inom klientlösningar som tillsammans har nästan 250 års erfarenhet av IT-branschen, tänk vilken kraft!  

Som specialist och konsult på Atea agerar du rådgivare och stöttar våra kunder med deras klientrelaterade IT-miljö med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning.

 

”Har du en inre drivkraft och önskan om att utveckla dig, dina kollegor och våra erbjudanden? Då är du i gott sällskap!.” Fredrik Hansson – Teamledare Digital Workplace på Atea

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går, tack vare modiga medarbetare, ofta vår egen väg. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Vi söker dig 

Vi söker dig som vill mer och som tillsammans med ditt team vill utveckla våra kompetenser, erbjudanden och affärer.

Vi vill verkligen att du ska lyckas hos oss och vi tror därför att du brinner för teknik och samarbete över alla gränser. Vi tror också att du är driven, är bra på att skapa relationer och har ett högt affärsmannaskap. Som ledare är du både lyhörd och proaktiv, är en bra ambassadör samt agerar coachande.

Troligen har du en bred kompetens och gedigen erfarenhet inom endpoint management (som tex Microsoft Endpoint Manager (MEM), Windows, AD/AAD, GPO, IOS/Android, Powershell, applikationshantering, Citrix, Jamf eller AirWatch mfl)

Vill du bli en del av landslaget?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Kindblad, Konsultchef, via matilda.kindblad@atea.se . Vi hanterar ansökningar och tillsättning av tjänster löpande.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

­

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Göteborg
2022-01-31
Tillbaka till Karriär