Hoppa till huvudinnehåll

Ekonomiassistent

Stockholm
2022-01-21

Till vår ekonomiavdelning på Atea söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent med fokus på att hantera inkommande leverantörsfakturor i Palette. Du rapporterar till chef för reskontrorna.

Följande arbetsuppgifter ingår i vårt ansvar:

  • Kontering, periodisering och granskning av inkommande leverantörsfakturor i Palette.
  • Vissa bokslutsuppgifter relaterade till leverantörsreskontra.
  • Systemadministration.
  • Diverse projektarbeten.
  • Service till interna kunder.

 

Din profil

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du har en trygghet i dig själv men trivs och motiveras av att arbeta som ett lag. Du är noggrann och ambitiös och tycker det är roligt att ge service. Rollen kräver att du har god kommunikationsförmåga eftersom den innefattar många kontaktytor såväl internt som externt. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning alternativt KY-utbildning inom ekonomi och att du har några års erfarenhet från liknande roll. Du har erfarenhet av bokslutsarbete i form av avstämningar.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel, samt har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i Navision och/eller SAP ser vi som meriterande.Tjänsten är en visstidsanställning med placering på HK Kista.

 

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ann-Katrin Fundberg, Chef Leverantörs- och Kundreskontra, via ann-katrin.fundberg@atea.se alternativt Lou Sjöholm Mineur, Talent Acquisition Partner via lou.sjoholm-mineur@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Stockholm
2022-01-21
Tillbaka till Karriär