Hoppa till huvudinnehåll

It-supporttekniker sökes till Atea

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-12-22

Vill du ta steget in i IT-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss.
 

Personliga egenskaper  
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea. Vi vill hitta: Engagerade medarbetare, som är nyfikna, vill lära sig och har ett brinnande intresse för IT. Ansvarsfulla medarbetare, som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling. Serviceinriktade medarbetare, som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt omkring dig. 

 

För att lyckas som IT-konsult på Atea behöver du nedan kvalifikationer. 

 • Ett brinnande intresse för IT och service. 
 • God kommunikativ och pedagogisk förmåga. 
 • Lösningsorienterad. 
 • Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar, främst gällande vanligt förekommande applikationer och Microsofts operativsystem inom både klient och server. 
 • Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP) samt Active Directory (AD).
 • Engelska och svenska i både tal och skrift. 
 • B-körkort

Meriterande: 

 • Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen och i synnerhet yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning.
 • Eftergymnasial utbildning med IT som fokus
 • Kunskaper inom ITIL. 
 • Kunskap och erfarenhet av Apples produkter.
 • Microsoftcertifieringar


Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via ansök nu knappen eller på följande länk: http://www.atea.se/karriar/ (Hittar du inte din tjänst, så tryck på ”Se alla lediga jobb”). Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

 Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Kontakt 
Frågor rörande tjänsten besvaras av ansvariga Konsultchefer: Annika Grönberg, Annika.Gronberg@atea.se  och Filip Kammerton, Filip.Kammerton@atea.se 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-12-22
Tillbaka till Karriär