Hoppa till huvudinnehåll

Trainee till Atea

Stockholm
2022-01-05

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom informationsteknologi tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Genom att skapa lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över är du som medarbetare på Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.  

Din roll i laget

”Som managementtrainee på Atea erbjuds man en unik möjlighet att utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan. Som trainee får du ständigt inblick i nya områden, möter intressanta kollegor och får möjlighet att delta i verksamhetsstyrande diskussioner genom att inkluderas i samtliga delar av Ateas verksamhet. Det är extremt lärorikt och innebär att man ständigt utmanar sig själv. Redan från start ges man möjlighet att driva projekt, utveckla sitt ledarskap och förbättra sin problemlösningsförmåga i en mycket familjär och stöttande företagskultur. Att vara trainee på Atea har utan tvekan varit en av de mest lärorika och utmanade uppgifterna jag tagit mig an", säger Caroline Fritz, fd Trainee, idag intern projektledare på Atea.

Låter det spännande? Då kan du vara en av fyra traineer som får en unik möjlighet att under programmets gång komma in i vår verksamhet och utvecklas med oss. Under traineeperioden kommer du ha personlig kontakt och coaching av Ateas VD Linus Wallin samt få en personlig mentor från Atea Sveriges nationella ledningsgrupp.  

Dina arbetsuppgifter

Under traineeperiodens 10 månader kommer du att dela din tid mellan Ateas olika affärsområden och det regionala kontoret i Stockholm och därefter påbörja din resa mot att bli en av våra stjärnor. Som trainee skapar du ett kontaktnät inom Atea och på så sätt marknadsför dig och dina kunskaper. När traineeperioden lider mot sitt slut beror din fasta placering dels på din inriktning och dina ambitioner men även var i organisationen det finns möjligheter. Målsättningen för oss är att du ska kliva in i en ledarroll hos oss inom några få år efter traineeprogrammets slut. Vårt Traineeprogram är certifierat.  

Vad söker vi hos dig

•    Du är nyutexaminerad (minst 180 hp) med max 2 års arbetslivserfarenhet efter examen. Inriktning på utbildningen har mindre betydelse.
•    Du har kunskap om och intresse för it.
•    Du kan identifiera dig med våra värderingar och en företagskultur som lever dessa värderingar lockar dig.  
•    Du söker aktivt nya utvecklingsmöjligheter och ser dig själv i en ledarroll inom några år. Du är trygg och hanterar nya situationer med nyfikenhet och entusiasm. Att arbeta strukturerat och ambitiöst mot givna eller egna mål ser du som stimulerande och en given del av ditt arbete.
•    Du talar och skriver flytande svenska.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Detta är en CV-lös ansökningsprocess, vilket innebär att du i det första steget endast svarar på några få urvalsfrågor. Därefter kommer du att få mer information om hur den vidare processen ser ut. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Carlsson, malin.carlsson@atea.se 08-477 47 97. Sista ansökningsdag är den 7 januari. Denna rekrytering görs tillsammans med HOME of Recruitment.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Stockholm
2022-01-05
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer