Hoppa till huvudinnehåll

Affärsarkitekt - Analytics

Göteborg
2021-11-30

Brinner du för verksamhetsutveckling och förändringsledning? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Atea i Göteborg växer och söker just nu dig som vill jobba som affärsarkitekt hos oss med ett fokus på att skapa datadrivna organisationer. 

”Som affärsarkitekt bygger och leder du affären från idé till leverans, alltid utifrån kundens egna strategier och visioner."

Din roll i laget

I rollen som affärsarkitekt på Atea ansvarar du för att delta och bidra i det strategiska och taktiska arbetet tillsammans med kunden och våra IT-arkitekter. Därefter bryta ner de strategiska och taktiska initiativen till leveransobjekt som sedan exekveras av Ateas olika förmågor. Du måste vara bekväm med att föra samtal på strategisk och taktisk nivå. Du agerar ofta i styrgrupper och följer införandet av affären hela vägen till ett överlämnande för leverans.

Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Du kommer få bidra till utveckling och transformation av vårt nya affärsområde Information Management. 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som affärsarkitekt ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare dina processer. Det är viktigt att du är kreativ, analytisk och har ledaregenskaper.

För att lyckas i tjänsten som affärsarkitekt behöver du ha följande kunskaper:
•    Övergripande kunskaper om vad som ingår i en transformation mot en datadriven organisation.
•    Behärska svenska och engelska.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Cadier, chef lösningsarkitekt, via peter.cadier@atea.se alternativt telefonnummer 070 - 940 26 21. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Göteborg
2021-11-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer