Hoppa till huvudinnehåll

Catrine, säljare på Technical Services, söker kollegor

Stockholm
2021-12-19

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Våra kunders investeringar i nätverk, server och lagring är verksamhetskritiska och kräver därför service och support i världsklass. Just nu söker vi på Atea, med tjänsteplacering i Stockholm, dig som vill jobba som Sales Specialist inom Technical Services med fokus på att sälja, förvalta och utveckla befintliga kundavtal. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

Catrine, en av våra fantastiska säljare, vill gärna berätta lite om hur det är att arbeta på Technical Services:
Jag har arbetat snart fyra år som säljare på Technical Services och om jag kort skulle beskriva mitt jobb så handlar det om relationer. Relationer och kontakter med kunder, inom både privat och offentlig sektor, internt på Atea och inte minst alla våra partners. Vi har ett fantastiskt nätverk av olika leverantörer och partners som vi samarbetar med och som vi även får utbildningar av.  

Arbetet består av många delar, vilket gör det både komplext men också roligt och utmanande. En av de delarna är att vara Contract Manager till våra befintliga kunder där vi gör mycket uppföljning men vi sitter även med avtalsfrågor och förhandlingar. En annan del är att vi säljer nya supportavtal och tjänster till våra befintliga och nya kunder men jobbet består även av en stor portion av administration, priser, kostnadskalkylering, juridik, upphandlingar och rådgivning till våra kunder. Så för att passa som säljare hos oss behöver du även ha en administrativ ådra och ha koll på detaljer men även gilla att ha en rådgörande roll kombinerat med ett driv att göra affärer. Jag tror dessutom att du behöver vara lyhörd och ha stor social förmåga och om du älskar Excel och Power BI är det är stor fördel.

Som säljare på Technical Services underlättar det om du är nyfiken och orädd när det gäller ny teknik. Det händer otroligt mycket i vår värld, du kan aldrig bli fullärd. Men man är aldrig ensam, vårt härliga team stöttar och hjälper varandra varje dag och inga frågor är för dumma för att ställa. Vi har högt i tak och tycker att ingenting är omöjligt! Bra att veta är att våra kunder befinner sig över hela landet och även om vi kan ta många möten digitalt så behöver du resa då och då i tjänsten. 
Välkommen till oss på Technical Services! 

Vad söker vi hos dig

Du trivs i rollen som ”Trusted Advisor” och har därför en stor drivkraft att hela tiden lära dig nya saker för att kunna ha ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven och självständig i ditt arbete, noggrann och beredd att gräva djupt för att möta kundens behov och krav. Professionalism kännetecknar dig i allt du gör. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. 

För att lyckas i tjänsten som Sales Specialist tror vi att du har följande:
•    Arbetat/arbetar med försäljning
•    Förhandlingsvana
•    Språkkunskaper: Svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

Meriterande kompetens:
•    Kunskap och erfaren av Cisco eller HPE 
•    Jobbat med upphandlingar eller annan juridisk erfarenhet 
•    Erfarenhet av tjänsteförsäljning

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Wildling, försäljningschef, via carina.wildling@atea.se  alternativt telefonnummer +46 733 671313. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass

 

Stockholm
2021-12-19
Tillbaka till Karriär