Hoppa till huvudinnehåll

Atea Örebro växer och söker nya kollegor!

Örebro
2021-11-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av Atea? Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget, vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. Vi växer på alla plan och söker hela tiden efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Nu är vi främst på jakt efter dig som vill arbeta som konsult inom nedanstående område och har antingen arbetslivserfarenhet eller studiebakgrund som gör att du passar in i laget.

Din roll i laget

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för it och är serviceinriktad, har yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning (ex. Microsofts operativsystem, Office 365, nätverk, skrivare och annan kringutrustning). Givetvis är erfarenhet, certifieringar och branschvana positivt, men har du ett intresse och ett eget driv att utvecklas så är det ännu viktigare. Vi jobbar ofta i projekt och teamleveranser och är involverade i hela kedjan från försäljning, analys, design, utveckling, implementation till support och förvaltning, så ju fler kompetenser vi har desto starkare är laget. Tjänsterna kräver att du har bil och B-körkort.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchehferna, Håkan Sjöström, hakan.sjostrom@atea.se eller Mikael Stenman, mikael.stenman@atea.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Örebro
2021-11-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer