Hoppa till huvudinnehåll

Generalist Digital Workplace

Västerås
2022-01-23

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Västerås en generalist inom Digital Workplace med fokus på den lokala arbetsplatsen och tjänster som som Intune, SCCM, M365, Teams. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi arbetar i teamleveranser, delar erfarenheter mellan oss, och våra medarbetare har en stark sammanhållning. Du kommer att arbeta med att underhålla kundernas klientmiljöer till viss del på distans men även på plats. Det är även arbete i projekt där vi hjälpa våra kunders förflyttningsresa från On-prem till Cloud och med att säkra livscykeln runt användaren. Utbyta erfarenheter med våra lokala kollegor för att utvecklas på din resa inom Atea. 

Vad söker vi hos dig

Nu söker vi dig med erfarenhet inom Digital Workplace och har arbetat med support, installation av klienter, programvaror samt gjort migreringar kopplat till Microsoft 365. Vi värdesätter ditt driv och intresse att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik utan förståelsen för affären och kundens utmaningar och att skapa mervärden. Du är driven och kundfokuserad.

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha följande kompetens: 
•    Några års relevant erfarenhet inom klientområdet (SCCM, Intune, mm.) 
•    Van att installera samt konfigurera it-miljöer 
•    Förmåga att felsöka och identifiera lösningar på problem 
•    Kunskap i både svenska och engelska

Meriterande är om du har kunskaper inom: 
•    Microsoft 365 
•    Skype/Teams 
•    Active Directory/Azure AD 
•    PowerShell 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Sjöström, konsultchef, via hakan.sjostrom@atea.se eller telefon 019 - 603 43 58. 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2 500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

 

Västerås
2022-01-23
Tillbaka till Karriär