Hoppa till huvudinnehåll

Ny kollega till vårt Talent Acquisition team

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-11-14

Brinner du för rekrytering och vill vara med och hitta våra nya landslagsspelare? På Atea får du möjligheten att vara en del av ett drivet Talent Acquisition team över hela Sverige som alla har samma målsättning – att säkerställa en rekryteringsprocess och kandidatupplevelse i landslagsklass!  Du arbetar primärt med Region Syd men kommer även att stötta andra regioner vilket innebär att resor, bland annat till Göteborg, kommer att förekomma. 


Din roll i laget 

Vi är en organisation som brinner för det vi gör och håller ett högt tempo. Vi går i täten inom många områden och har mod att omvandla strategi till verklighet. I rollen som Talent Acquisition Partner tillhör du HR-teamet och ansvarar för att ge ett kvalitativt stöd till chefer i alla steg i rekryteringsprocessen. Du kommer även vara med att driva vissa lokala Employer Branding-aktiviteter.  

Vi är ett team som arbetar nära varandra och hjälps åt när det behövs. Region syd består av kontoren Malmö, Helsingborg och Kristianstad. I regionen finns även två ytterligare HR-kollegor med vilka du kommer att ha ett nära samarbete för att tillsammans ge ett heltäckande regionalt HR-stöd i samtliga våra processer.

 
Vad söker vi hos dig? 

Vi söker dig med några års erfarenhet av rekrytering och kompetensförsörjning. Din erfarenhet har gett dig en god förståelse för chefers vardag och du kan snabbt sätta dig in i deras utmaningar, frågeställningar och kan anpassa ditt arbetssätt efter chefens behov. Du brinner för det personliga mötet och för att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer med chefer i organisationen.  

Du är van att ha många rekryteringsprocesser igång samtidig och har utvecklat din förmåga att snabbt kunna prioritera om vid behov. Du har erfarenhet av att rekrytera bristkompetens och det proaktiva och uppsökande förhållningssätt denna typ av rekrytering kräver. Kanske har du t.o.m erfarenhet av att rekrytera It- tjänster även om detta inte är ett krav. Denna erfarenhet har gjort dig väl utrustad med en stor portion uthållighet och du ger dig inte förrän du hittat en lösning.

Kanske har du en liknande roll idag inhouse i ett större företag eller så arbetar du på ett bemannings- eller rekryteringsföretag och nu vill se kundsidan och den långsiktiga effekten av din insats? 

 
Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

 
Välkommen med din ansökan! 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bergstedt, Chef Talent Management, via kristina.bergstedt@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-11-14
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer