Hoppa till huvudinnehåll

Systemspecialist inom Microsoft 365

Göteborg
2021-09-20

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Göteborg dig som vill jobba som Systemspecialist med fokus på produkter inom Microsofts 365. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  

 

Din roll i laget

Vi växer och söker därför fler medlemmar till vårt lag inom Digital Workplace. Som Systemkonsult på Atea blir du en del av ett större team. Teamet ansvarar för att agera rådgivare och hjälpa våra kunder i deras klientrelaterade it-miljö med blandade arbetsuppgifter som t.ex. analys, design, implementation, installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du arbeta med både kortare och längre konsultuppdrag hos våra kunder samt stöttar även internt med tekniska frågor och som säljstöd. Hos oss erbjuds en utmanande och utvecklande roll där vi utgår från dig och dina styrkor. Arbetet ställer höga krav på servicemedvetenhet, samarbete och gott affärsmannaskap.

 

”Det bästa med Atea är den stora gemenskapen och familjen med 2500 medlemmar som alltid ställer upp för varandra. Jag uppskattar friheten att till stora delar själv få styra mitt arbete och möjligheten att utvecklas inom både befintliga och nya områden men framförallt att få arbeta med det jag tycker mest om.”

– Nicklas Alströmer, Systemkonsult Digital Workplace på Atea

 

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går, tack vare modiga medarbetare, ofta vår egen väg. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du brinner för teknik, är lösningsorienterad och drivs av att kunna hjälpa andra. Du arbetar lika bra självständigt som tillsammans med en arbetsgrupp. Du är driven i ditt arbete och ser till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation är en självklarhet. Du har erfarenhet av att implementera, migrera och utveckla produkter inom Microsoft 365 såsom exempelvis O365, AD, EMS, MEM mfl.  Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi utgår ifrån och värdesätter dig och dina personliga egenskaper.

 

Vill du bli en del av landslaget?

 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Kindblad, Konsultchef, via matilda.kindblad@atea.se . Vi hanterar ansökningar och tillsättning av tjänster löpande.

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

­

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Göteborg
2021-09-20
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer