Hoppa till huvudinnehåll

Konsult Microsoft 365 till Atea Halmstad

Halmstad
2021-09-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi på Atea i Halmstad söker dig som vill jobba som konsult med fokus på Microsoft 365 och Exchange. Vi ser en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa Microsoft-stjärna som vill vara med i vårt härliga gäng. Du kommer bli en del av en grupp på 10 konsulter som har fördjupade kunskaper inom olika områden. Totalt på Atea i Halmstad är vi idag 25 personer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi

Din roll i laget

I rollen som konsult på Atea ansvarar du för att hjälpa våra kunder med fokus på Microsoft 365 och Exchange. Våra kunder befinner sig i olika stadier i sin Microsoft 365-resa. Vissa har inte påbörjat resan, vissa har kommit långt och vissa använder alla tjänster i Microsoft 365. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Exempel på uppgifter i rollen kan vara:

  • Att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar
  • Att lösa problem och fokusera på kundnytta
  • Arbeta med allt från planering, design, implementation, migrering, utveckling till förvaltning

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Du tycker att det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer och som person är du utåtriktad och socialt aktiv. I din yrkeserfarenhet kan du vara senior eller junior, det viktigaste är en god inställning och vilja att lära.

För att få så bra förutsättningar som möjligt som konsult inom Microsoft 365 bör du ha erfarenhet av några av följande tjänster:

  • Microsoft 365, Windows10, Exchange, Teams, Endpoint Manager (Intune), Azure, Active Directory, Windows PowerShell, Windows Autopilot, Azure Logic Apps och Power Platform
  • Önskvärt är erfarenhet av konsultyrket men du kan även ha skaffat dig erfarenhet genom olika it-miljöer på annat sätt

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.  

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du varmt välkommen att höra av dig till Kalle Persson, konsultchef, via telefon 073-862 27 93  alternativt kalle.persson@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Halmstad
2021-09-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer