Hoppa till huvudinnehåll

Leveranskoordinator till Atea AV

Stockholm, Göteborg, Malmö
2021-08-31

Leveranskoordinator på Atea AV är en spännande och dynamisk roll och vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet. Du tycker om att stötta och arbeta tillsammans med säljgrupperingarna internt och med kunder och underleverantörer externt. Samtidigt som vi gärna ser att du är utåtriktad och socialt lagd så behöver du även vara strukturerad, noggrann och administrativt orienterad. Har du en projektledarådra så är det också en fördel.  


I arbetsuppgifterna ingår följande:

  • Arbeta med bokning, rapportering och uppföljning av underleverantörer. Främst externa montörer/installationsbolag för mötesteknik men även bokning av interna resurser. 
  • Säkerställa att underlag för arbetet beställs och följs upp i gällande interna system så som Dynamics, Navision och POB.   
  • Säkerställa att underleverantörsfakturor stäms av och hanteras i vårt ekonomisystem.
  • Avrapportera och kvalitetssäkra att arbetet är utfört och dokumenterat på korrekt sätt.   

Meriterande egenskaper inkluderar: 

  • Erfarenhet från AV, bild och ljud eller från IT-branschen.
  • Projektledarerfarenhet  
  • Erfarenhet av produkter och lösningar för den digitala mötesplatsen.


Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.


Ansök och bli en av oss  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll är du välkommen att kontakta försäljningschef Mikael Olsén via 070 266 67 62 eller via mikael.olsen@atea.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm, Göteborg, Malmö
2021-08-31
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer