Hoppa till huvudinnehåll

Atea i Malmfälten söker en erfaren Systemkonsult Nätverk

Kiruna
2021-09-06

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi på Atea i Malmfälten söker dig som vill jobba som konsult med fokus på verksamhetsutveckling. Vi ser en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa stjärna som vill vara med i vårt grymma gäng. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi.

Digitaliseringen ger oss alla fantastiska möjligheter och som konsult på Atea agerar du som rådgivare genom att hjälpa och stötta våra kunder i deras förflyttning på den digitala resan. Jag som rekryterar heter Michael Lilja och jobbar som konsultchef på Atea i Kiruna. Jag har förmånen att rekrytera roller inom flera tjänsteområden. Vi befinner oss i en tillväxtsresa med fokus på kunder, relationsbyggande och rådgivning.

Din roll i laget

Du ingår i gruppen Hybrid Platforms med många kollegor där fokus och spetskompetens är tjänster, produkter och lösningar inom nätverk, kommunikation och säkerhet. I ditt dagliga arbete ingår uppgifter som konsultation kring kundens teknikval, teknikstrategi och arkitektur. Du är med och utför teknisk implementering och konfigurering. Arbetet utförs självständigt eller i samarbete med kollegor.
 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Du tycker att det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer och som person är du utåtriktad och socialt aktiv. I ditt yrkesutövande behöver du vara senior och ha flera års erfarenhet.

Du har en förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov, samt att du med lätthet kan föra en dialog med våra uppdragsgivare som skapar värde och nytta. Du är med andra ord bra på att skapa långsiktiga kundrelationer genom förtroende och förmågan att se till kundens behov.

För att få så bra förutsättningar som möjligt som konsult inom Hybrid Platforms bör du ha erfarenhet av några av följande tjänster:

  • Goda kunskaper inom nätverk är en förutsättning, certifieringar inom HP, Cisco, Checkpoint, Fortinet, Citrix eller liknande är meriterande.
  • Erfarenhet av switching, routing, brandväggar, autentiseringslösningar eller trådlösa system.
  • Deltagit i förstudier, projekteringar och lösningar i uppdrag och projekt.
  • Implementation av lösningar inklusive dokumentation och test.
     

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång.

Det här är vi!

Vi har två kontor i Malmfälten, Kiruna och Gällivare, med ungefär 20 medarbetare. Vi tillhör en större enhet, Atea Norrbotten, med ca 90 medarbetare i Kiruna, Gällivare, Luleå och Piteå. Vi har under flera år haft en stadig tillväxt och vi behöver bli fler lagkamrater för att kunna ta oss an nya utmaningar. Utveckling är en naturlig del av en konsults vardag och du kommer att ges stora möjligheter till det.

 

Vill du bli en del av Atea i Malmfälten?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Lilja, Konsultchef Atea Norrbotten, via michael.lilja@atea.se alternativt telefonnummer 070 321 23 32. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! 

Kiruna
2021-09-06
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer