Hoppa till huvudinnehåll

Kundansvarig säljare

Kalmar, Karlskrona
2021-06-27

Brinner du för att skapa värde hos organisationer och företagen genom digitalisering och it? Då kan det här vara den perfekta tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea Kalmar dig som vill jobba som kundansvarig säljare för våra kunder i både privat och offentlig sektor inom Kalmar och Blekinge län. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra den lokala säljgruppen i Kalmar/Blekinge län som består av fyra kundansvariga som tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter med hjälp av it. I rollen som kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av Ateas produkter och tjänster. Till din hjälp har du ditt kundteam som innefattar allt från konsulter och arkitekter till våra kvalificerade specialistsäljare. 

Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter men även utveckla befintliga kundrelationer. 
För att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna för just deras verksamhet är det viktigt att förstå varje enskild verksamhet. Du kommer att kontinuerligt jobba med att utmana och utveckla kundens it-miljö för att skapa mervärde och kundnytta. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

•    Försäljning av Ateas produkter och tjänster
•    Utveckla och utmana kunderna för att skapa mervärde och kundnytta
•    Identifiera nya kunder och affärsmöjligheter 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Tjänsten passar dig som tycker om att skapa relationer och du ger ett förtroendeingivande intryck genom att vara väl insatt och leverera det du lovar. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman. Att arbeta med kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning känner du dig trygg med. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. 

För att lyckas i tjänsten som kundansvarig säljare bör du ha följande kompetens:
•    Några års erfarenhet från säljande roller inom B2B 
•    Behärska både svenska och engelska
•    B-körkort och tillgång till egen bil
•    Kunskap från branschen och lösningsförsäljning är meriterande

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sjögren, försäljningschef, via martin.sjogren@atea.se alternativt telefonnummer 070 – 919 72 30. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2500 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Kalmar, Karlskrona
2021-06-27
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer