Hoppa till huvudinnehåll

Marknadsprojektledare till Atea Event

Stockholm
2021-06-30

Atea skapar branschens bästa mötesplatser med kunskapsledande och inspirerande innehåll. Dessa mötesplatser är platsen för nätverkande, vägledning och inspiration. Här möter våra kunder specialister, strategiska partners och andra kunder. Vi förvaltar ett enormt värde och en tradition i Bootcamp, IT-arena, ASF-forum m.fl. Våra projekt består främst av följande moment/faser: kreativ utveckling och uppstart, planering – tidsplan, resursåtgång, budgetering, införsäljning, innehållsarbete, logistik som följs av genomförande och slutligen uppföljning. Nu söker vi förstärkning i form av en erfaren projektledare till vårt team.

Din roll i laget

Ateas centrala marknadsavdelning består av Event (branschens bästa fysiska mötesplatser), Kom (som kommunicerar och positionerar Atea som Sveriges ledande leverantör av informationsteknologi) och nyhetssajten Voister (där alla som arbetar inom it kan ta del av nyheter och även sprida kunskap). Ateas externa kommunikation sker via flera kanaler exempelvis atea.se, sociala medier, digital kommunikation, annonsering, våra digitala skärmar och landslagsblogg.   
 

Vi söker

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av projektledning i en liknande roll. Du har drivit komplexa projekt med stort deltagarantal där du även haft budgetansvar. Du har erfarenhet av att driva projekt på en strategisk nivå men vet också att alla mötesplatser kräver en hel del praktiskt arbete. Som person är du driven och självgående i kombination med mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Relevant högskoleutbildning ser vi som meriterande.
 

Vill du bli en del av Ateas landslag?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Jennie Backman, Teamledare Event via 076 882 37 00 eller jennie.backman@atea.se alternativt Torbjörn Jonsson, Marknadschef via torbjorn.jonsson@atea.se. Som ett komplement till ditt CV och personliga brev ser vi gärna att du även besvarar två urvalsfrågor. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm
2021-06-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer