Hoppa till huvudinnehåll

Säljare inom Hybrid Platforms

Stockholm
2021-06-30

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Stockholm dig som vill jobba som specialistsäljare med fokus på offentlig sektor. Vi är 10 säljare i vårt team inom affärsområdet Hybrid Platforms som nu behöver förstärkas med en ny förmåga. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Som specialistsäljare tillhör du vårt team som jobbar uteslutande med den publika sektorn inom vårt geografiska område. Du kommer jobba med utpekade kunder och/eller segment med de erbjudanden vi inom Hybrid Platforms ansvarar för. Vår leverans kan bestå av hård- och mjukvara, service, implementation och molntjänster. Vår portfölj omfattar server, lagring, kommunikations- och säkerhetslösningar samt konsulttjänster.

Du kommer arbeta proaktivt för att alltid säkerställa den bästa lösningen för kunden över tid och det sker i nära samarbete med våra strategiska leverantörer, våra lösningsarkitekter och konsulter. Du kommer ansvara för ett antal befintliga kunder men det ingår också i uppdraget att bearbeta nya kunder inom den publika sektorn. Du kommer arbeta med anbud, upphandlingar samt med avtal, prissättning, förhandling och bära en individuell budget. 

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya intressanta utmaningar att hantera tillsammans med dina kollegor, våra leverantörer och dina kunder.  

Som medarbetare på Atea jobbar vi inte provisionsbaserat utan alla har en fast lön.  

För att lyckas i tjänsten som specialistsäljare tror vi att du har jobbat inom it- eller telekombranschen under längre tid och byggt upp en erfarenhet kring den komplexitet det innebär att göra affärer med ett stort teknikinnehåll. Som person har du ett intresse och förståelse för teknik och en vilja att hela tiden utveckla din kompetens baserat på den portfölj vi förvaltar och utvecklar. Utöver det så har du förmågan att driva en process framåt och leda virtuella team för att klara en uppgift inom utsatt tid. Du har lätt att kommunicera i tal och skrift, både när det gäller svenska och engelska samt att du är van att göra presentationer och har förmågan att på ett enkelt sätt förklara erbjudandet och nyttan både ur ett affärsmässigt och ett tekniskt perspektiv.

Som specialistsäljare besitter du egenskaper som: 

  • Målmedvetenhet och uthållighet
  • Struktur och framförhållning 
  • Noggrannhet och ett strategiskt perspektiv

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor och kamratskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hans Peter Fransson, försäljningschef, via hans-peter.fransson@atea.se eller på 072-5057847. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

­

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Stockholm
2021-06-30
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer