Hoppa till huvudinnehåll

Digital Workplace Specialist

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-10-21

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea i Skåne en specialist inom Digital Workplace med fokus på sammarbetsplattformar som Exchange, Skype/Teams/SharePoint. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

För att lyckas i rollen hos oss bör du ha följande kompetens: 

  • Några års relevant arbetslivserfarenhet inom IT 
  • Van att installera samt konfigurera IT miljöer 
  • Förmåga att felsöka och identifiera lösningar på problem 
  • Kunskap i både Svenska och Engelska 

Meriterande är om du har kunskaper inom: 

  • Exchange 
  • Skype/Teams 
  • Active Directory/Azure AD 
  • PowerShell 
  • ADFS/SAML/SSO 
  • Säkerhet 

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar i teamleveranser, delar erfarenheter mellan oss, och våra medarbetare har en stark sammanhållning. Du kommer bland annat att jobba med våra kunders förflyttningsresa från On-prem till Cloud och med att säkra livscykeln runt användaren. Ibland sitter du i en rådgivande roll för att sedan jobba med design, konfiguration och förbättringsarbeten. Utbyta erfarenheter med våra lokala MVP/MCT kollegor för att bli en av våra ledande specialister inom Microsoft plattformen. 

Vad söker vi hos dig

Nu söker vi dig med erfarenhet inom Digital Workplace och har arbetat med support, installation av Active Directory, Exchange eller Skype samt gjort migreringar kopplat till Microsoft 365. Vi värdesätter din senioritet och hunger att utvecklas inom området som inte bara handlar om teknik utan förståelsen för affären och kundens utmaningar och att skapa mervärden. Du är driven och kundfokuserad.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristian Andersen, Konsultchef, via kristian.andersen@atea.se Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

 

Malmö, Helsingborg, Kristianstad
2021-10-21
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer