Konsultchef

Jönköping
2020-02-23

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Brinner du för ledarskap och att utveckla andra? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som konsultchef för en av våra drivna konsultgrupper. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

”Som konsultchef på Atea får jag möjlighet att växa som ledare tillsammans med härliga och kompetenta kollegor. Jag kan påverka min egen vardag och ingen dag är den andra lik. Det gör det både kul och spännande att gå till jobbet varje dag!” – Marie Richter, konsultchef på Atea Jönköping

Din roll i laget

I rollen som konsultchef leder och coachar du en av våra tre konsultgrupperingar. Vår styrka är våra medarbetare och en viktig del i rollen är att stötta och utveckla dina medarbetare vilket du bland annat gör med hjälp av utveckling- och utbildningsplanering. Du kommer även ansvara för planering och uppföljning av uppdrag både hos kund och internt. I rollen kommer du att ha ett utökat ansvar för relationen och affärer baserad på Microsoftprodukter och tjänster. Du kommer också att arbeta i den lokala ledningsgruppen. 

Vi lever i en bransch som utvecklas oerhört snabbt och vi varken vill eller kan detaljstyra verksamheten. Vår verksamhets grund baseras på våra värderingar. Hos oss kommer du att få en variationsrik vardag med många spännande utmaningar. 

Vad söker vi hos dig

Din samarbetsförmåga är god då du är lyhörd och kommunikativ. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Du trivs med att arbeta under frihet samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver vidare processer. Genom att ta initiativ och kunna fatta snabba beslut sätter du igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som konsultchef bör du ha följande kompetens:
•    Erfarenhet av att leda andra
•    Grundläggande kunskap inom Microsofts produkter, som Office 365 och Teams
•    Efter gymnasial utbildning, arbetat som konsultchef samt kunskap om LoU och Microsoft är meriterande
•    Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Andersson, platschef, via carl.andersson@atea.se alternativt telefonnummer 036 - 34 82 92. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Jönköping
2020-02-23
Tillbaka till Karriär
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer